Berätttelsen om Faustino som hittades misshandlad och övergiven - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Berätttelsen om Faustino som hittades…
Hon bestämmer sig för att inte ta bilen efter att han druckit och när hon kommer tillbaka hittar han en lapp som tackar henne Den här geckoödlan ler alltid när den är tillsammans med sin leksaksvän

Berätttelsen om Faustino som hittades misshandlad och övergiven

Av sofia
777
Advertisement

Tyvärr utsätts husdjur för samma typ av misshandel över hela världen - det finns inga länder där fall av våld mot djur inte existerar. Katter och hundar lider på samma sätt när de befinner sig i händerna på riktigt hjärtlösa brottslingar. Berättelsen om Faustino, en mycket gullig liten hund, handlar om just detta. Han misshandlades och övergavs på gatan i allvarligt skick, men räddades sedan lyckligtvis av David Fernandez, som delade hans berättelse på Facebook.

Faustino är en valp på drygt ett år som vandrade runt ensam och rädd i staden Valparaíso i Chile.Tack vare ett viralt inlägg lyckades Fernandez hitta den borttappade valpen och rädda honom. "Han var mycket sjuk", berättar hans räddare, "han var undernärd, hade skabb och bakterier på huden och var mycket rädd" Efter att ha hittat honom tog Fernandez omedelbart honom till en veterinärklinik där de upptäckte att han hade varit offer för misshandel.

På nosen hade Faustino ett "nästan perfekt" ärr som vittnade om våld. Veterinären hävdar att valpen har varit bunden i flera dagar, utan att kunna äta eller leka. Ett extremt smärtsamt sår för den stackars lilla hunden. För att återgå till det normala skulle Faustino vara tvungen att genomgå en mycket dyr operation för att rekonstruera nosen. Av den anledningen uppmanade Fernandez Facebook-användare att göra en liten donation för att bidra till den stackars hundens medicinska utgifter.

Advertisement

Vi önskar bara det bästa till denna lilla hund som inte alls hade tur under sitt första levnadsår. Vi hoppas att han nu kan hitta en kärleksfull familj som är villig att adoptera honom. Faustino förtjänar precis som alla andra att ha kärlek och ro i sitt liv.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack