74 år gammal föder hon tvillingar och blir den äldsta mamman i världen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
74 år gammal föder hon tvillingar…
Dessa 15 bilder visar hur konstiga ställningar våra katter kan ligga i Han parkerar på en reserverad plats utanför mataffären och de anställda stänger in hans bil med kundvagnar

74 år gammal föder hon tvillingar och blir den äldsta mamman i världen

Av sofia
1.430
Advertisement

Vissa nyheter är så otroliga att det nästan är svårt att tro att de är sanna. 2016 födde en indisk kvinna som heter Daljinder Kaur barn som 70-åring - onödigt att nämna att hon inom en mycket kort tid blev berömd som ”världens äldsta mamma”. Att slå alla rekord är nu en annan kvinna från en liten indisk by, nämligen 74-åriga Erramatti Mangayamma som födde tvillingar. Erramatti hade väntat i sextio år för att bli med barn, tillsammans med sin man Rajarao, 80 år gammal.

via: Telegraph

Erramatti och Rajarao gifte sig 1962 men kunde aldrig bli gravida. Lusten att få barn var dock så stark att paret försökte med IVF för att förverkliga sin dröm om att bli föräldrar. Med läkarnas godkännanden lyckades denna kvinna bli gravid och föda tvillingar på sjukhuset i Ahalya.

Erramatti sa att hon kände sig motiverad att bli gravid vid sjuttio års ålder efter att ha fått höra nyheten om hennes 50-åriga granne som hade lyckats få barn.

#AgeNoBar Meet 74 year old Erramatti Mangayamma, who has become India's oldest first time mother, by giving birth to...

Pubblicato da seniorworld.com su Giovedì 5 settembre 2019

Genom ett framgångsrikt kejsarsnitt blev kvinnan mamma för första gången vid 74 år. Läkarna kallade detta ett äkta "medicinskt mirakel".

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack