En tjej kommer tillbaka från semestern och tar med sig en gatuhund som funnits vid hennes sida under hela resan - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En tjej kommer tillbaka från semestern…
Den här gulliga lilla hunden vägrar lämna sin döende husse ensam på sjukhuset En otrevlig kvinna kallar honom för

En tjej kommer tillbaka från semestern och tar med sig en gatuhund som funnits vid hennes sida under hela resan

Av sofia
1.527
Advertisement

En resa är det bästa sättet att berika sig med nya erfarenheter.  När man återvänder hem från en semester, bär man alltid en mängd värdefulla minnen, bland vilka några kommer att stanna kvar för evigt. Men hur underbart skulle det inte vara om vi kunde ta med oss en trofast vän hem tillsammans med minnena?

Detta var vad som hände med Lucy Clydesdale, en 20-årig engelsk tjej som åkte på semester till Turkiet och belönades med ett speciellt möte.

image: Mirror

Under sin vistelse hos sin mamma och en vän hade Lucy stött på flera grupper med herrelösa hundar som vandrade runt på orten. En av dem hade dock fångat hennes uppmärksamhet, en liten guldfärgad hund, som många kallade "Karamel". En kväll, när hon gick från stranden till hotellet, förföljdes Lucy och hennes sällskap av flera mycket vänliga hundar, men Karamel visade särskilt intresse för dem. Hon följde Lucy till hotellet och sedan till dörren till rummet.

image: Mirror

Följande morgon visade sig det som verkat vara en tillfällig förälskelse vara kärlek vid första ögonkastet. Karamel kom tillbaka till stranden, satte sig bredvid Lucy och från det ögonblicket lämnade hon henne aldrig. Hotellpersonalen insåg snabbt vad som höll på att hända då hunden väntade på flickan utanför restaurangen och till och med väntade på henne vid poolen medan hon badade.

Hunden hade alltid varit vänlig, men ingen hade någonsin sett henne bete sig på det sättet. Det dröjde inte länge innan Lucy började fundera över att adoptera den.

Advertisement

Eftersom hon var en gatuhund hade många turister träffat Karamel och det var inte första gången någon hade uttryckt sin önskan att adoptera henne, men hon hade aldrig visat en liknande anknytning. Hunden hade valt den flickan som sin framtida familj och hade ingen avsikt att skiljas från henne.

Efter att ha kontaktat föreningen Gumbet Stray Animals anordnade Lucy ett möte med en av volontärerna som förklarade för henne vilka procedurer hon var tvungen att följa för att ta med sig Jessie (detta är det namn som hon valt för hunden) till Storbritannien.

För att förflyttas från Turkiet till Storbritannien måste en hund vaccineras och det krävs en karantänperiod på flera månader för att förhindra smitta. Allt detta har också en hög kostnad och detta får oss att inse ännu bättre hur starkt bandet är som har skapats mellan flickan och hennes nya fyrbenta vän.

Advertisement

Just nu är Lucy tillbaka i Storbritannien och Jessie sitter i karantän hos en förening. Varje dag uppdaterar volontärerna flickan med bilder, även för att det som  hon själv berättar, inte alls var lätt att åka efter semesterns slut.

Allt vi kan göra är att önska att den nybildade familjen återförenas snart för att kunna starta ett nytt underbart liv tillsammans.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack