En hund med ett brutet ben släpar sig fram till djurskyddshemmet för att rädda sina 13 små valpar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En hund med ett brutet ben släpar sig…
Här är anledningarna till att de som är födda i Jungfruns tecken är de bästa människorna Den här kvinnan gav skydd åt 97 hundar för att rädda dem från den hemska orkanen Dorian i Bahamas

En hund med ett brutet ben släpar sig fram till djurskyddshemmet för att rädda sina 13 små valpar

Av sofia
1.877
Advertisement

Djur lyckas ofta ge oss djupa lärdomar om livet, tack vare det engagemang de visar mot sin egen art eller de människor som de är bundna till. Deras berättelser kan öppna våra ögon för livets prioriteringar och väcka djupa känslor i oss.

Detta är fallet med den lilla hunden som vi berättar om idag, sårad och lidande, tvekade hon inte i sitt uppdrag för att rädda sina nyfödda valpar.

Vi vet inte hur hunden hamnade i den här situationen, men den övergavs med en bruten tass. För att förvärra saken ytterligare var den gravid och skulle snart föda. När hon födde valparna måste den nyblivna mamman minst sagt ha blivit förvånad, de var 13 stycken! Men hur skulle hon kunna mata dem allihopa?

Så den lilla hunden gav sig ut på jakt efter hjälp och kom slutligen till djurskyddshemmet i St. Louis, USA. Här försökte operatörerna omedelbart att närma sig henne och så småningom fick de ta henne och deras sakkunniga öga lade direkt märke till den grundläggande detaljen som hennes kropp avslöjade tydligt, någonstans fanns det valpar som väntade på henne.

Advertisement

Efter mycket sökande lyckades volontärerna hitta kullen, mycket väl gömd bland löv och pinnar. De blev väldigt fövånade när de såg att det var 6 små hanar och 7 honor! Lyckligtvis var de alla vid god hälsa, men de behövde självklart sin mammas vård.

Visst kommer en liten operation att behövas för att fixa tassen, men det råder ingen tvekan om att hela familjen nu kommer att få den vård och kärlek de förtjänar.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack