Hon ger sin smarttelefon till sin 2-åriga dotter som av misstag köper en soffa för 430 dollar medan hon leker - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon ger sin smarttelefon till sin 2-åriga…
Hon fyller 100 år och bor fortfarande ensam, sophämtarna överraskar henne med en födelsedagstårta 5 saker du bör tänka på om ditt barn precis har blivit storasyskon

Hon ger sin smarttelefon till sin 2-åriga dotter som av misstag köper en soffa för 430 dollar medan hon leker

Av sofia
1.645
Advertisement

Dagens barn är vana vid teknik redan från en tidig ålder. Att se dem med mobiltelefoner eller surfplattor redan i vagnen är knappast förvånande längre och istället borde det vara det, för det finns något som heter för mycket. Beviset på detta är exempelvis det som hände med en mamma från San Diego i USA, som fick en soffa hemlevererad efter att hennes tvååriga dotter råkat köpa den av misstag.
 

Den oavsiktliga nyblivna ägaren till en möbel värd 430 dollar heter Isabella McNeil, medan den lilla "inredningsarkitekten" heter Rayana. Det var inte första gången som kvinnan gett sin smartphone till sin lilla dotter för att hon skulle få spela lite. Rayana använde telefonen så pass ofta att hon hade blivit expert på att starta och avsluta sina favoritspel.

Vad den ouppmärksamma modern inte hade tagit hänsyn till var att Rayana kunde göra mycket mer, som att använda andra appar som exempelvis Amazon. Flickan använde appen såsom hon gjorde med de andra spelen och lade en ganska dyr fåtölj i den virtuella vagnen och klickade sedan på snabbköpsknappen. Bara några dagar senare blev Isabella medveten om vad som hade hänt tack vare ett meddelande som mottogs på hennes e-post där hon meddelades om att de skickat soffan. Först trodde hon att det var ett banalt missförstånd, men sedan kopplade hon incidenten till episoden några dagar innan, då hon slarvigt hade lämnat telefonen i sin dotters händer.

Oturligt nog lyckades Isabella inte avbryta beställningen, skicka tillbaka den eller få den återbetald, så hon kunde inte göra annat än att med lite humor försöka lägga ut den till försäljning och uppoffra en del av de pengar som hon spenderat. Isabellas annons löd så här "Jag säljer en ny fåtölj fortfarande packad, som av misstag beställdes av min dotter från Amazon...".

Den lite roliga annonsen fångade även mediernas uppmärksamhet och nyheten rapporterades i en intervju från mamma McNeil till NBC. Den här historien får oss verkligen att fundera över användningen, eller kanske skulle det vara bättre att säga barns och ungas missbruk av teknik. Framstegen kan inte stoppas, men större försiktighet och skydd måste tillämpas för dem som av misstag kan falla i nätverkets många fällor.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack