20 pojkvänner och 20 iPhones - så här lyckades den här kvinnan köpa sig ett hus

av sofia

31 Augusti 2019

20 pojkvänner och 20 iPhones - så här lyckades den här kvinnan köpa sig ett hus
Advertisement

Vissa människor lyckas förvåna oss med sin list och de många lysande lösningar som vi själva aldrig skulle ha tänkt på. Ibland händer det emellertid att för mycket uppfinningsrikedom blir tillgänglig för dem som bara tänker på sin egen ekonomiska fördel. Historien om denna kvinna berättar om hur hon tack vare de 20 relationerna hon lyckades underhålla med olika män lyckades köpa ett hus. Hur? Genom att från var och en av sina pojkvänner se till att få en iPhone i present. Å ena sidan skulle man kunna berömma kvinnan för hennes uppfinningsrikedom, men å andra sidan vill man fördöma henne för den omoraliska gesten.

via BBC

Advertisement
Public Domain

Public Domain

Xiaoli, en ung kinesisk kvinna, var verkligen villig att göra vad som helst för att köpa sig ett hus och det var därför hon inte tvekade att lura alla sina 20 pojkvänner, vilket gjorde att var och en av dem köpte en iPhone åt henne. Varje iPhone såldes sedan på en återvinningsplats för mobiltelefoner för 120 000 kinesiska yuan (cirka 14 500 £!).

Xiaolis vänner förundrade sig alla över köpet av ett nytt hus och när de upptäckte bedrägeriet fick hon blandade reaktioner. Det fanns de som försvarade henne och hävdade att kvinnan agerade under press på grund av en instabil familjesituation och extrem fattigdom. Xiaolis mamma är en hemmafru medan hennes far är en migrerande arbetare. Å andra sidan fanns det de som fördömde hennes handlande och ansåg det vara omoraliskt.

Advertisement
Flickr / Patrick Quinn-Graham

Flickr / Patrick Quinn-Graham

Nyheten väckte många misstankar, men bekräftades av mobiltelefonföretaget Hui Shou Bao, som hävdar att de köpt 20 iPhones från en enda kvinna. Hashtaggen "20 mobiltelefoner för ett hus" har snabbt börjat sätta trend på Weibo, det kinesiska sociala nätverket, och har använts totalt mer än 13 miljoner gånger.

Vad gör man inte för att få ett tak över huvudet!

Advertisement