Händernas kraft - det här är fördelarna som uppnås när du sätter dem så här - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Händernas kraft - det här är fördelarna…
Några 100% naturliga tips som skulle kunna hjälpa till att försena uppkomsten av gråa hårstrån Klimakteriet - låt oss lära oss att känna igen symptomen och följderna av dessa hormonförändringar

Händernas kraft - det här är fördelarna som uppnås när du sätter dem så här

Av sofia
4.872
Advertisement

Händerna är en mycket viktig del av vår kropp - det är tack vare händerna som vi kan skapa och förvandla våra idéer till något konkret. Som om det inte räckte ger händerna och fingrarna ytterligare kommunikationsmöjligheter förutom den muntliga. Gest och kroppsspråk är i själva verket en integrerad del av kommunikationen. Det som istället kanske är en nyhet för vissa människor är att många vener, nerver och även energipunkter i kroppen flyter genom händerna. Tack vare specifika positioner och tryck på dessa punkter är det möjligt att uppnå ett välbefinnande som du inte kunde ha föreställt dig. Här är positionerna:

Tummen

Håll tummen med motsatt hand på detta sätt och i 5 minuter. Din ångest och huvudvärk kommer att börja lättas.

Pekfingret

Om du tar tag i pekfingret på detta sätt i fem minuter hjälper det till att lindra negativa känslor som rädsla, skam och frustration.

Advertisement

Långfingret

Genom att ta tag i lånfingret i fem minuter, kommer du att kunna kontrollera din ilska bättre.

Ringfingret

Massera ringfingret lätt och andas djupt för att avlägsna sorg och negativa känslor.

Lillfingret

Att massera lillfingret med cirkulära rörelser hjälper till att ta bort stress och ångest.

Advertisement

Surya Mudra

Genom att sätta händerna i detta läge bör du efter några minuter känna en höjning av din kroppsvärme. Denna position, lånad från yoga, hjälper din matsmältning.

Handflatan

Att massera handflatan med fingrarna på motsatt hand ger en känsla av allmän avkoppling som också hjälper dig vid förstoppning, om den har ett nervöst ursprung.

Advertisement

Föra samman handflatorna

För samman handflatorna och fokusera blicken på fingertopparna. Denna praxis hjälper dig vid koncentrationsproblem. När du provar den här positionen, kom ihåg att hålla ryggen rak och att gradvis öka trycket i dina händer.

Tags: Må braHälsa
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack