Barnbarnet får reda på att mormorn aldrig varit på stranden och tar med sig henne på en minnesvärd resa tillsammans - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Barnbarnet får reda på att mormorn…
Om du vill avgifta din lever bör du duka fram dessa livsmedel på matbordet Den här hunden fick permanenta hjärnskador efter det att ägaren lämnat den i bilen i värmen

Barnbarnet får reda på att mormorn aldrig varit på stranden och tar med sig henne på en minnesvärd resa tillsammans

365
Advertisement

Vi vet alla att livet består av positiva och negativa ögonblick, av glädje men också av uppoffringar och saker vi ångrar. Vi tenderar ofta att skjuta upp saker vi vill göra men som vi av en eller annan anledning undviker för att sedan ångra att vi inte har gjort dem tidigare.

Att ångra saker leder inte till något gott och hjälper dig säkerligen inte att leva ett rofyllt liv. Historien vi nu ska berätta handlar om just detta. Om vi under vår livstid inte har haft möjligheten att göra vissa saker, bör vi försöka lösa det, fånga dagen för att slippa titta tillbaka och ångra något. Om sedan vänner och släktingar hjälper oss är det ännu bättre ...

Joy är en 89-årig kvinna. Under sitt långa liv har hon gjort många saker, men fick aldrig chansen att göra en väldigt viktig sak... Hon hade aldrig fått uppleva den underbara känslan av att gå barfota i sanden, beundra havet eller ett berg på nära håll.

När hennes systerson, Brad Ryan, fick höra detta, bestämde han sig för att ge sin mormor en mycket speciell gåva, som hon aldrig skulle glömma. En resa på 10 tusen mil över USA, 28 dagar under vilka de två har besökt 21 nationalparker med sina naturliga underverk och många berg såklart!

Ett riktigt "on the road" äventyr, som Joy var glad över att delta i. En härlig resa som inte slutade där. Mormorn och barnbarnet har fortsatt att resa längs de amerikanska vägarna och kört totalt 25 tusen mil genom 38 olika stater.

De som möter denna gamla kvinna kan inte förbli likgiltig inför hennes smittsamma leende, liksom hennes positiva och driftiga personlighet. Ängar, berg, öknar, sol och hav, nu kan Joy verkligen säga att hon sett mycket mer än hon skulle ha trott innan hon började resa med sin systerson, på väldigt kort tid lyckades hon göra sådant hon ångrat att hon missat under en hel livstid.

Advertisement

Den här mormor ger verkligen inte upp och söker fortfarande efter nya äventyr och det är inte uteslutet att hon bestämmer sig för att resa igen med Brian. Deras reseberättelser är verkligen en stor inspirationskälla för många.

De som har träffat dem, men även de som sett deras bilder på sociala medier, har verkligen insett att det aldrig är för sent och att man aldrig är för gammal för att uppleva nya saker, resa eller helt enkelt bara drömma!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack