Den här hunden fick permanenta hjärnskador efter det att ägaren lämnat den i bilen i värmen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här hunden fick permanenta hjärnskador…
Barnbarnet får reda på att mormorn aldrig varit på stranden och tar med sig henne på en minnesvärd resa tillsammans Efter 25- års äktenskap diskar fortfarande Bill och Melinda Gates tillsammans varje kväll

Den här hunden fick permanenta hjärnskador efter det att ägaren lämnat den i bilen i värmen

Av sofia
978
Advertisement

Inte alla de som väljer att skaffa hund väljer också att ta hand om den ordentligt. Vi kan fortfarande inte förklara varför vissa människor tar sig besväret med att äga ett husdjur med tanke på deras brist på intresse för att hålla det friskt. För att inte nämna de som misshandlar. hundar och katter för skojs skull. Berättelsen om Pedro, en hund som räddades från en glödande het bil på en parkeringsplats på en galleria, fick ett lyckligt slut tack vare ingreppet av en polisman som lyckades rädda honom.

image: KDVR

I Lakeside, Colorado, fann den lokala polisen en hund i en bil parkerad i solen. Temperaturen i bilen hade nått nästan 51° när en polis krossade bilrutan för att rädda valpen. Djurets räddning filmades av polisen för att dokumentera lidandet av den stackars Pedro som var i dåligt skick, han kunde inte längre andas och flämtade.

image: KDVR

Pedro fördes omedelbart till en närliggande veterinär, som sa att den långvariga syrebristen troligen kommer att orsaka oåterkalleliga hjärnskador på den stackars lilla hunden.

Vid räddningstillfället närmade sig hundens ägare polisen och skrek på grund av skadorna på bilen. Mannen, en tjugotreåring vid namn Aaron Marlow, var inte det minsta orolig för sin hund och fortsatte att skrika mot poliserna tills han lyckades ta sig in i bilen för att försöka fly. Efter en kort jakt på parkeringsplatsen lyckades polisen fånga brottslingen och ta honom till stationen.

Advertisement
image: KDVR

Under tiden har Pedro omhändertagits av Foothills djurskyddshem som via Facebook har publicerat hans berättelse för att varna andra från att lämna sin hund utan uppsikt i bilen.

image: KDVR

Det är aldrig tryggt att lämna ett djur i bilen ensamt och med tanke på de temperaturer som kan nås på sommaren kan en sådan distraktion visa sig vara dödlig för en hund.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack