Några 100% naturliga tips som skulle kunna hjälpa till att försena uppkomsten av gråa hårstrån - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Några 100% naturliga tips som skulle…
Suckulenter förmedlar positiv energi och därför bör du ha dem i hemmet Händernas kraft - det här är fördelarna som uppnås när du sätter dem så här

Några 100% naturliga tips som skulle kunna hjälpa till att försena uppkomsten av gråa hårstrån

Av sofia
7.027
Advertisement

Ingen gillar väl egentligen tanken på att bli gammal, men det beror också lite på hur man åldras och hur man känner sig. Den estetiska aspekten kan emellertid ibland vara vilseledande och få oss att se äldre ut än vad vi är eller vad vi vill att folk ska tro att vi är. Utöver rynkor eller andra tecken på åldrande finns det en detalj som kan vara mer irriterande än andra och det är de gråa hårstråna. Det är inte ovanligt att denna fysiologiska förlust av pigmentering inträffar även hos relativt unga personer, men här är några effektiva och naturliga botemedel.

image: Pixabay
  • Citronsaft och vinbär. Blandningen ska appliceras på håret i högst 20 minuter, sedan sköljer du och schamponerar som vanligt.
  • Morotsjuice. Den bör drickas dagligen som en uppfriskande drink, rik på fiber och vitaminer. Morötter är bra för ögonen men också för hårbotten.
  • Svart te. Det är kanske det mest kända botemedel för att täcka grått hår eller mörkare brunt hår. Infusionen ökar naturligtvis melaninnivåerna på ett effektivt sätt.
  • Sesamfrön. Om man mixar dem till en tjock kräm kan man sedan massera in denna i håret för att stimulera produktionen av keratin och melanin.
image: Pixnio
  • Citronsaft och kokosnötsolja. Denna blandning tar snabbt bort det grå håret med en fuktgivande och regenererande verkan på håret.
  • Lök. Tillvägagångssättet är nästan detsamma som när du använder den i matlagning, så det räcker med att skala den, hacka den och massera den erhållna blandningen på hårbotten i ungefär en halvtimme. Låt den sedan verka med en duschmössa på huvudet och sedan tvätta sedan håret normalt. Resultaten kommer att bli synligt efter bara en vecka.
Advertisement

Nu är det bara att välja vilken du vill prova eller kanske alla, men välj i så fall en i taget. På mycket kort tid borde det irriterande och fula grå håret försvinna och du kommer att kunna vrida klockan några år tillbaka och se lite yngre ut, precis som du känner dig ;)

Tags: PraktiskaMå bra
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack