Will Smiths son öppnar en restaurang som erbjuder gratis hälsosam mat för människor som har det svårt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Will Smiths son öppnar en restaurang…
Två veckors rismeny - det här är hemligheten för att rena kroppen Jon Bon Jovis solidariska initiativ - på hans restauranger äter människor som har det svårt gratis

Will Smiths son öppnar en restaurang som erbjuder gratis hälsosam mat för människor som har det svårt

Av sofia
913
Advertisement

För dem som inte har ett hem och ett tak över sitt huvud kan det att få skydd, äta, sova och möta vardagen bli riktiga utmaningar. På vintern blir överlevnadsförhållandena kritiska och svåra, och konsekvenserna av kylan kan skapa stora problem.

Berättelserna om hemlösa och deras jakt efter skydd mot kylan är många, fenomenet är tyvärr inte ovanligt. Institutioner, föreningar och vanliga människor tar olika initiativ för att söka efter lösningar som kan lindra lidandet och svårigheterna för dem som tvingas sova på gatan, men det räcker ofta inte.

Problemen för hemlösa kommer också från behovet av att hitta något att äta varje dag. Även i denna mening finns det många hjälpmedel som erbjuds och ibland kommer solidaritetsgester också från kända och inflytelserika människor. Historien vi ska berätta nu handlar om just detta och har Jaden Smith, son till den berömda skådespelaren Will Smith, som huvudperson.

Hollywoodstjärnan och huvudrollsinnehavaren i Men in Blacks son, har lanserat ett projekt som heter "@ILoveYouRestaurant", vars syfte är att erbjuda gratis och hälsosam mat till hemlösa.

Wills son är redan ganska känd för allmänheten, både på grund av sin musikaliska karriär och för att han spelade huvudrollen i tv-serien The Get Down. Han bestämde sig för att fira sin 21-årsdag med öppningen av en resande restaurang, en food truck som delar ut gratis veganska måltider på gatorna i Los Angeles.

Initiativet har fått betydande framgång och Jaden Smith har redan över 100 tusen följare och de erbjudanden om hjälp han får varje dag är många. Till och med från underhållningsvärlden har rapparen, skådespelaren och dansarens restaurang på hjul fått stor uppskattning.

Los Angeles-området där den unge mannen beslutat att öppna sin restaurang har ett mycket stort antal hemlösa. Att dela ut hälsosam mat av god kvalitet gratis är en konkret och användbar hjälp för de mindre lyckligt lottade. Visst är det ett litet steg, men trots allt är det små initiativ som detta som en bit i taget kan förbättra någons dag och få tillbaka leendet på läpparna hos många människor.

Advertisement
image: Facebook
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack