Hur man gör russinvatten - ett naturligt sätt för att avgifta levern - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hur man gör russinvatten - ett naturligt…
På den här busshållplatsen räddar man gatuhundar från kylan med hjälp av täcken och bildäck Den här mannen pratar inte med sin familj sedan flera år tillbaka eftersom han inte klarar av att höra när de tuggar

Hur man gör russinvatten - ett naturligt sätt för att avgifta levern

Av sofia
4.250
Advertisement

Russin är ett livsmedel med otroligt många fördelaktiga egenskaper för kroppen, särskilt för att rena levern och hjälpa den att fungera bättre. Att äta en liten portion på morgonen kan öka kroppens biokemiska processer, vilket gynnar eliminering av avfall och minskar kolesterolnivån. Russin är även hjärtats vän samt hjälper till att förhindra förstoppning, men om det konsumeras genom "infusion" blir det en riktig medicin.

När russinen nedsänks i vatten reduceras deras sockerinnehåll, samtidigt som antioxidantinnehållet bevaras, vilket är viktigt för att stärka immunförsvaret. Att dricka russininfusionsvatten hjälper till att bli av med toxiner och tungmetaller, vilket gör matsmältningen mer effektiv och välfungerande.

Det räcker med 2 till 4 dagar i rad med denna "terapi" av russinvatten för att inse fördelarna. Det är mycket enkelt att förbereda, allt som krävs är 150 gram russin och 400 ml vatten (cirka två glas). Innan du börjar bör du rensa bort de russin som är ljusare och mer blanka, eftersom denna effekt uppnås genom kemiska tillsatser.

Russinen måste därför tvättas ordentligt och sedan läggas åt sidan. Sedan kokar du vattnet och tillsätter dina russin, tillagar det hela på låg värme i cirka tjugo minuter. Infusionen bör få vila över natten och sedan häller du av vattnet från russinen på morgonen. Denna infusion kan konsumeras både kall och varm, det som är viktigt är att göra det på tom mage, minst en halvtimme före frukost.

Ett tips är att alltid försöka använda mörkare russin eller ännu bättre köpa sådana som kommer från säkra ekologiska odlingar. Denna "avgiftning" kan upprepas en gång varje månad, eftersom det är ett naturligt botemedel och inte har några kontraindikationer. Infusionsprocessen sänker märkbart det glykemiska indexet, så denna behandling är även lämplig för de som vill kontrollera sockerintaget.

Tags: Må braHälsa
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack