Jon Bon Jovis solidariska initiativ - på hans restauranger äter människor som har det svårt gratis - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Jon Bon Jovis solidariska initiativ…
Will Smiths son öppnar en restaurang som erbjuder gratis hälsosam mat för människor som har det svårt Desssa 18 par av förälskade djur verkar vara tagna ur ett bröllopsalbum

Jon Bon Jovis solidariska initiativ - på hans restauranger äter människor som har det svårt gratis

Av sofia
1.075
Advertisement

Det finns de som har följt hans musikkarriär under en livstid, de som har uppskattat honom för hans framgångsrika TV-serier eller de som bara känner honom för att ha skrivit soundtracket till filmen Armageddon.

Vi pratar om Jon Bon Jovi, rockstjärna, modell, aktivist, skådespelare och även filantrop. Den populära artisten har startat JBJ Foudation, ett ideellt välgörenhetsföretag som leds av varumärket Soul Kitchen.

Det är ett varumärke inom cateringbranschen som för närvarande har två lokaler i New Jersey. Den första öppnades i Red Bank-området, sångarens födelseplats, medan den andra invigdes nära Toms River.

Det speciella med dessa två restauranger är att måltiderna är gratis för dem som inte kan betala. Räkningen är valfri, vi tar emot symboliska donationer på max 20 $, medan de som inte har råd med någonting är välkomna till bords ändå och får sedan hjälpa till i köket.

Enligt de uppgifter som publiceras på restaurangens hemsida är 49% av måltiderna helt gratis och återbetalas med frivilligt arbete av dem som inte har några pengar. De resternade 51% finansieras istället genom donationer från stamkunder.

För att få bord behöver du inte boka och man delar det med andra gäster för att gynna social interaktion. Menyn ändras var tionde dag och innehåller tre typiska amerikanska rätter: soppa eller sallad, en huvudrätt med kött eller fisk, ett vegetariskt alternativ (även glutenfritt) och en efterrätt. Alla ingredienser är ekologiska och odlas direkt på gården.

Advertisement

JBJ-stiftelsens mål är att bekämpa fattigdom och social orättvisa i hela territoriet och siktar på att utvidga sin verksamhet.

I Philadelphia-området har organisationen byggt hem för hemlösa, för ungdomar och för krigsveteraner, samt en anläggning som ger skydd och medicinsk hjälp för unga mödrar, barn och hemlösa. Stiftelsen driver också ett program för att främja professionell integration för människor, genom arbetsintervjuer och vägledning.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack