En sjukskötare och en flicka på 4 år som lider av leukemi "gifter sig" på låtsas i hennes rum på sjukhuset - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En sjukskötare och en flicka på 4…
En man gör sig av med ett kylskåp genom att kasta det från en klippa - polisen söker upp honom och ser till att han hämtar upp det igen Våra föräldrar är inte ofelbara det är dags att förlåta misstag från det förlutna och försöka acceptera deras fel och brister

En sjukskötare och en flicka på 4 år som lider av leukemi "gifter sig" på låtsas i hennes rum på sjukhuset

6.924
Advertisement

Varje dag på sjukhus runt om i världen finns det människor som kämpar för sina liv, som får assistans av medicinsk personal och stöttas av sina familjemedlemmar. Medicinsk behandling är grundläggande, men även att hålla humöret uppe och hoppet levande är en integrerad del av terapi och en viktig del i läkningsprocessen.

För att ge ett leende till ett sjukt barn blir en sjukskötare hennes "man" på skoj, i en ceremoni som för ett ögonblick fick henne att glömma alla sina problem.

image: Facebook

Hennes namn är Abby, hon är fyra år och är en väldigt söt lite tjej, full av glädje och önskan att leva, men bakom hennes vackra leende döljer sig en sorglig verklighet. Tyvärr lider barnet av en sällsynt form av leukemi och behandlas på Albany Medical Center i New York.

image: Facebook

Trots sitt svåra hälsotillstånd är Abby nästan alltid glad och möter situationen med otrolig styrka och mod. Bland sjukskötarna som tar hand om henne finns det en som heter Matt Hickling, 29, hennes absoluta favorit. De två har blivit goda vänner, så mycket att Abby en dag erkände för sin mamma att hon skulle vilja gifta sig med honom.

Advertisement
image: Facebook

När Matt fick reda på det kom han på något för att göra sin speciella vän lycklig. Tack vare hjälpen från andra sjukhusoperatörer organiserades ett bröllop på skoj. Den unga mannen bar en T-shirt med en smoking avbildad på den, medan Abby, som en perfekt brud, hade en fin vit klänning.

image: Facebook

Rummet som valts för att utföra ceremonin dekorerades med blommor överallt och sjukhuspersonalen sjöng bröllopsmarschen medan Abby nådde sin "trolovade" vid altaret.

Äktenskapet dokumenterades och publicerades på sociala medier och på bilderna kan du se hur glad och nervös flickan var. En extraordinär dag, med lyckoönskningar och hopp om att Abby kommer att klara sig och titta tillbaka på dessa stunder som ett minne av en svår period i hennes liv.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack