Australien anställer - lönen som erbjuds och livskvaliteten kommer att få dig att vilja resa dit! - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Australien anställer - lönen som erbjuds…
Den här pojken föddes utan ben och med en sjukdom som inte går att bota, men idag springer han och tränar inför Paralympics Om du vill få ditt äktenskap att fungera måste du bli mindre mammig och pappig

Australien anställer - lönen som erbjuds och livskvaliteten kommer att få dig att vilja resa dit!

16 Augusti 2019 • Av sofia
587
Advertisement

Den australiensiska regeringen har startat ett program som gör det möjligt för utlänningar att få visum för permanent uppehåll. Initiativet utvecklades med avsikt att locka kvalificerad personal för att hålla den redan utmärkta ekonomiska och demografiska situationen stabil.

Enligt FN hamnar landet på andra plats i världen när det gäller livskvalitet, men om detta inte är tillräckligt kan det säkert låta lockande att få chansen att tjäna cirka 39.000 kronor i månaden!

I Australien söker man efter personer med professionell utbildning och den genomsnittliga lönen är 39.000 kronor i månaden

Bland de krav som ställs finner vi: god erfarenhet inom den egna sektorn och att kunna behärska det engelska språket väl. När det gäller vilken typ av yrkesgrupp som kan söka är det bara att välja och vraka eftersom det finns efterfrågan inom 400 yrkesverksamheter.

Överst på listan finns yrken såsom revisor, arkitekt, tekniker, ingenjör och till och med skådespelare. Under mer än 25 år har den australiensiska ekonomin inte saktat ner och genomsnittslönen är bland de högsta i världen. För de som planerar att bilda familj ingår dessutom bidrag och sjukförsäkring.

På hemsidan VisAustralia kan du hitta all information du behöver genom att fylla i ett utvärderingsfrågeformulär som hjälper dig att hitta det bästa alternativet. Förutom det ovannämnda goda löneperspektivet finns det många andra skäl för att flytta till Australien. Den första är naturen som är rik på biologisk mångfald, sedan den låga föroreningsgraden, den låga befolkningstätheten och den höga stadssäkerheten.

Australien har även goda utbildningsmöjligheter med skolor och universitet av mycket hög nivå. Samhället för medborgarna fungerar mycket bra och det finns en mycket låg arbetslöshet. Livsstilen är hälsosammare och mer avslappnad, australierna vet hur man ger värde åt fritiden, njuter av varje ögonblick och tillbringar större delen av sin tid utomhus.

Alla dessa och andra skäl ökar uppfattningen av välbefinnande och tack vare de enorma utrymmena får man uppfattningen av att leva i ett stort samhälle som är anpassat efter sin befolkning. 

Så hu har även du chansen att utnyttja denna otroliga möjlighet, att förändra ditt liv eller starta ett nytt.

Advertisement
Tags: ResorMärkligtJobb
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack