Tillägnat min dotter - förverkliga dina drömmar och var alltid dig själv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Tillägnat min dotter - förverkliga…
Efter att en katt nästan dog efter att ha slickat på en saltlampa vill veterinären varna andra för riskerna 7 typer av TOXISKA människor som du bör hålla på avstånd

Tillägnat min dotter - förverkliga dina drömmar och var alltid dig själv

839
Advertisement

Att ha en dotter är mer än att ha en liten kopia av sig själv, det är mer än ett sökande efter likheter, det är att ta hand om en person som inte är som du.

Många gånger lägger vi kärleksfullt över våra egna drömmar som vi aldrig lyckats förverkliga, alla våra övertygelser och allt som vi inte lyckats göra på våra döttrar.

I allt detta glömmer vi ibland att vi har en person framför oss som är annorlunda än vi själva, som kanske liknar oss, men som har andra drömmar, andra förväntningar eller behov.

Din dotter är inte en klon, tillåt henne att vara annorlunda. Hoppas att hon inte är dig lik i blicken eller i sitt sätt att prata och bete sig... eftersom hon är annorlunda unik och speciell.

Försök inte att få henne att bli det du inte lyckades bli, be henne inte att göra med sitt liv vad du ville göra med ditt, men som du av olika anledningar inte kunde göra. Ge henne utrymme för att förstå världen och att göra de val som hon tror är bäst, utan rädslan för att göra dig besviken eller att stöta bort dig.

image: needpix.com

Hon är en del av dig och kommer alltid att vara det, men hon är inte du. Hon måste få chansen att skapa sina egna idéer och leva ut dem, att ta sina egna steg och uppnå sina mål utan att nödvändigtvis behöva följa dina och utan att du står lutad över henne och kontrollerar allt.

Gör henne stark och värdig, stolt över att inte be om rabatt, varken i butiker eller i kärlek. Låt henne sälja glass eller örhängen, ge henne utrymme för att hitta sig själv eller för att söka upp dig, men framförallt få henne att förstå att vad hon än gör i livet kommer det att vara speciellt bara om det är vad hon verkligen vill göra.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack