Den här 16-åriga killen släpper inte ut sin 71 år gamla fru av rädslan för att andra män ska ta henne ifrån honom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här 16-åriga killen släpper inte…
Ärlig, lojal, passionerad och intuitiv är alla ord som beskriver en Skorpion, men bedra dem aldrig! När en gift man är otrogen är han det inte bara mot sin fru utan även mot barnen

Den här 16-åriga killen släpper inte ut sin 71 år gamla fru av rädslan för att andra män ska ta henne ifrån honom

2.549
Advertisement

Det är inte ovanligt att höra om par med stor åldersskillnad och om det alltid har varit normalt för en man att ha en mycket yngre partner, har det under de senaste åren också blivit accepterat att en mogen kvinna har en mycket ung partner. Dagens historia går lite längre än vad samhället accepterar på grund av det faktum att den här gången är åldersskillnaden mellan den unge mannen och hans äldre fru 55 år, praktiskt taget samma skillnad som mellan en farmor och ett barnbarn.

image: Facebook

Hans namn är Selamet och är 16 år gammal, hennes namn är Rohaya och hon är 71 år gammal. Om vi bara tittar på siffrorna, skulle vi misstänka att något annat än kärlek ligger bakom detta ovanliga förhållande. Kanske leder tankarna till en ekonomisk bekvämlighet eller någon form av psykologisk dynamik som gav upphov till detta förhållande. Men de som känner paret berättar att de är riktigt lyckliga och att de verkligen älskar varandra. Den tonårige mannen är till och med så avundsjuk på sin äldre fru att hon ofta inte får gå ut för att delta i sin religiösa kult, av rädslan för att någon skulle kunna ta henne ifrån honom.

image: Facebook

Enligt deras lära får kvinnor inte delta i de religiösa funktionerna, men efter det att de första problemen uppstod accepterade prästen att även Rohaya var närvarande för att övertyga pojken att inte försumma sin tro. Ett förhållande utöver det normala som varje dag ger upphov till uppmärksamhet, kommentarer och fördomar, men som trots allt varar. Först var det svårt att få de respektive familjerna att acceptera denna speciella förening, men deras starka känslor gjorde det möjligt för dem att fortsätta trots hindren. Som nygifta åkte de till Jakarta på sin smekmånad och berättade att det var underbart.

Även om tiden inte är på deras sida, särskilt för Rohaya, pratar paret alltid om framtiden och diskuterar även möjligheten att få barn. De har till och med redan valt namnen: Putri Permata Sari, om det blir en flicka, Andre Maulana, om det blir en pojke!

Advertisement
image: Facebook

Relationen mellan de två är påtaglig och mycket stark, den ena kan inte leva utan den andra, och de spenderar varje ögonblick tillsammans. Tyvärr har Rohaya redan hamnat på sjukhus på grund av olika former av fysisk utmattning, men trots de uppenbara begränsningarna och problemen fortsätter de med mod och optimism, och framför allt ... med kärlek!

image: Facebook
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack