Ägaren avlider, men hunden vet inte om det och väntar i dagar bredvid sjukhussängen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ägaren avlider, men hunden vet inte…
Hjärtattack eller panikattack - låt oss lära oss att skilja på symptomen Den här flickan med Downs syndrom startade sin modellkarriär när hon vara bara 7 år gammal

Ägaren avlider, men hunden vet inte om det och väntar i dagar bredvid sjukhussängen

1.496
Advertisement

"Hunden är människans bästa vän" är inte bara ett sätt att säga, utan den trohet och kärlek som en hund har gentemot mot sin matte eller husse är något gränslöst. En hund älskar dig och kommer alltid att älska dig för den du är och aldrig tvivla på din kärlek till den. Din hund är den första som välkomnar dig vid tröskeln, alltid redo att kela med dig, vilket gör att du känner dig ovillkorligt älskad. I New Jersey har en frivillig organisation publicerat ett mycket rörande foto på Facebook, som inom mycket kort tid har blivit polpulärt på nätet, av en labrador som väntar vid en sjukhussäng på att hans husse ska komma tillbaka, omedveten om att han aldrig kommer att återvända.

Den 3-åriga labradoren som stannade hos sin ägare på sjukhuset bredvid hans säng i flera dagar heter Moose. Nu stirrar Moose ut i tomma intet och bara väntar. Han vet inte, tyvärr, att hans "mänskliga pappa" inte klarade sig och att han aldrig kommer att få se honom igen. Han känner fortfarande lukten, vilket är tillräckligt för att få honom att stanna på sin plats, i hopp om att få krama om sin älskade husse igen.

Sedan fotot började cirkulera på internet har många berörts av historien om denna olyckliga föräldralösa labrador och bett om information för att få adoptera den. Kenneln "Eleventh Hour Rescue", som tog ansvar för Moose, fick massvis med förfrågningar om adoption. Nu kommer volontärerna att välja vem de tycker lämpar sig mest bland alla kandidater och vi är säkra på att de kommer att hitta rätt hem för denna söta lilla hund.

Men låt oss inte glömma att det över hela världen finns många andra hundar precis som Moose som behöver kärlek och väntar på en familj.

Tags: DjurHundarBerörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack