På den här veterinärkliniken finns en speciell assistent som tröstar de andra hundarna vid operation - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
På den här veterinärkliniken finns…
En hund smiter under natten för att trösta föräldralösa små valpar som gråter Hemligheten till lycka är när någon städar ditt hem

På den här veterinärkliniken finns en speciell assistent som tröstar de andra hundarna vid operation

Av sofia
1.814
Advertisement

Det är normalt att vi när någon vi känner blir sjuk - en vän eller vår partner - känner oss tvungna att erbjuda vård och vårt stöd för att lindra lidandet. Ingen tycker om att se en sjuk vän och ibland räcker det med väldigt lite för att ge tröst under en svår period. Ord, små gester och uppmärksamhet kan göra stor skillnad för någon som till exempel bara har befunnit sig i en sjukhusbädd. Tja, kanske kommer du att bli förvånad men även våra fyrbenta vänner behöver tröst i stunder av behov. Denna veterinär har i synnerhet en mycket speciell assistent som hjälper honom att lugna ner de mest skrämda patienterna ... och han är en hund!

image: Pixabay.com

Internet ger oss ibland underbara saker och det här fotot av hundassistenten som lugnar en av sina kamrater, redo att bli undersökt av veterinären, är ett bevis på detta. Kort sagt, hundterapi i alla avseenden.
Bilden publicerades ursprungligen på Reddit, där den fick mer än 70 000 röster och sedan blev viral på Facebook och Twitter på kort tid. "Allt kommer att bli bra" verkar hunden säga till den andra stackars hunden som ligger på sängen.

image: Reddit

En riktigt rörande bild som odödliggör ett ögonblick av otrolig solidaritet mellan de två djuren. Alla sjuka hundar som besöker denna veterinär kommer därmed att kunna hitta en kompis, en "vänlig blick", som tröstar dem i ett så obehagligt ögonblick.

Å andra sidan blir djurterapi, den så kallade "pet therapy", långsamt en alltmer utbredd praxis tack vare de tillfredsställande resultat som visats hos vissa patienter som har gynnats av det. Djuren har faktiskt länge använts på sjukhus för att försöka muntra upp de sjuka och trösta dem.

Tags: DjurHundarRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack