Hon är 62 år gammal men har en välformad kropp - bilderna på den här kvinnan kommer att få även ungdomar att blekna - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon är 62 år gammal men har en välformad…
De som tycker om djur är i perfekt harmoni med världen 11 till synes banala tecken som kan tyda på hjärtproblem

Hon är 62 år gammal men har en välformad kropp - bilderna på den här kvinnan kommer att få även ungdomar att blekna

Av sofia
1.718
Advertisement

Det är inte alltid som en slimmad, vältränad och väldefinierad kroppsbyggnad är ett symptom på kroppens ungdomliga ålder och formbarhet, men tvärtom härrör det framförallt från vår viljestyrka, att allt är möjligt trots åldern. Mer eller mindre är det detta som hände med Adriana Miranda, en 62-årig kvinna som på sin Instagram-profil blivit polpulär med bilder av sin välformade kropp och videor som avslöjar trick och otaliga fysiska övningar för att hålla kroppen ... i form!

image: Instagram

Adriana har redan mer än en miljon anhängare på sin populära Instagram-profil, en skattkista av bilder, videor och råd som huvudpersonen i vår berättelse ger sina anhängare på nätet för att få behålla sin kropp på ett så ungdomligt sätt, så pass mycket att hennes yngre utmanare skäms lite. Åtminstone från en ålderssynvinkel.

Huvudhemligheten för hennes välformade kropp ligger framför allt i den varierande kosten: grönsaker, frukt och kolhydrater som quinoa eller sötpotatis, men samtidigt proteiner. Eliminera de sammansatta sockerarterna från din diet , alkoholhaltiga och alkoholfria drycker och stekta livsmedel, även om Adriana vanligtvis till helgen gärna tar ett glas vin, en drink som hon inte dricker under vardagar!

Adriana väger 59 kilo och gör fysisk aktivitet varje dag med över två timmar av daglig träning som också innehåller övningar för musklerna fem gånger i veckan och tre gånger var sjunde dag för de av en aerobisk typ.

Kort sagt, det verkar som om blandningen av hälsosam mat och konstant träning som rekommenderas av Adriana Miranda är ett riktig livselixir för vår kropp. Se hennes fantastiska bilder om du inte tror oss!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack