Ett barn förstör smink på Sephora för mer än 1200 euro och butiken anklagar mamman för att ha varit för distraherad - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett barn förstör smink på Sephora…
Förälska dig i någon som älskar dig lika mycket som jag älskar dig - Det underbara brevet från en pappa till sin dotter 5 sätt att förstå om en människa bara beter sig vänligt fast den har elaka intentioner

Ett barn förstör smink på Sephora för mer än 1200 euro och butiken anklagar mamman för att ha varit för distraherad

Av sofia
2.278
Advertisement

De som är föräldrar vet hur svårt det är att förflytta sig med barn som fortfarande är små, springa ärenden eller göra inköp och samtidigt försöka att ha dem inom synhåll hela tiden

Det är inte de små barnens fel, nyfikenhet är normalt och för dem är allt en upptäckt, så lusten att utforska och pilla på saker är förståelig. Friheten beror emellertid på vilket sammanhang man befinner sig i och här spelar uppfostringsrollen en stor del.

image: Wikimedia

Brittney Nelson, en mamma och makeupartist från Augusta, Georgia, är ett tydligt bevis på vad som kan hända när man inte har tillräcklig kontroll över sina barn när hon och hennes barn gick till en Sephora butik i deras bostadsområde.

Den dagen var hon där inte som en professionell sminkös men som en enkel kund med sin dotter som bara är några år gammal och när hon gick genom korridorerna märkte hon att en kvinna sprang ut ur butiken med hennes barn några ögonblick efter att hon kommit in.

Till en början förstod hon inte vad som hade hänt, men några meter senare befann hon sig framför ett scenario som lämnade henne mållös. En hel hylla med ögonskuggor hade bokstavligen vänts upp och ner, med kosmetika i pulverform utspridd överallt, förstört och nu helt bortkastat. Genom att koppla samman den bilden med kvinnan som var på väg ut förstod hon att den som begått brottet måste ha varit barnet som lockats av produkterna. Han hade troligen trott att de innehöll färger som man skulle kunna leka och knåda med händerna.

Med tanke på värdet av produkterna och att det på golvet låg nästan hundra stycken, kunde skadan enligt Brittney gå upp till mer än 1200 euro, en mycket hög siffra med tanke på att endast ett barn orsakat katastrofen.

Advertisement

Sephora-butikerna är kända för sin kundservice, faktum är att möjligheten att testa varorna är något de uppmuntrar till och har blivit en del av deras varumärke. Men det finns en gräns för allt och denna gräns är byggd på respekt. Brittney tog en bild av händelsen och publicerade den på sociala medier med en kort post för att berätta om episoden. På kort tid blev historien viral och fick många kommentarer från andra föräldrar som beskyllde den konstiga mammans beteende och kallade henne distraherad och oansvarig.

Artikeln vill inte skvallra om eller kritisera kvinnan, utan snarare vara en påminnelse för andra föräldrar. Brittney måste ofta ta sin dotter med sig när hon köper nytt smink för sitt arbete, men reglerna är tydliga, "se men inte röra", som nämndes i början.

Kort sagt, det handlar bara om bra uppfostran och lite disciplin!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack