En hund attackerade och jagade bort mannen som försökte kidnappa hans 10-åriga lilla matte

av sofia

30 April 2019

En hund attackerade och jagade bort mannen som försökte kidnappa hans 10-åriga lilla matte
Advertisement

När en hund fäster sig vid någon, ger den hela sig själv, hela sin ovillkorliga kärlek och en gränslös beskyddande instinkt. Världen är full av episoder där fyrbenta vänner utför extraordinära modiga handlingar utan att tveka ett enda ögonblick att sätta sitt eget liv i fara för att skydda människorna till vilken de har svurit evig lojalitet. Här är ett av de många fall där dessa magnifika varelser blir ett föredöme för människor.

via globalnews.ca

Advertisement
Global News

Global News

Berättelsen i fråga är en nyhetshistoria som ägde rum den 28 juli 2017 i Virginia, i USA. En eftermiddag som många andra gick en 10 årig tjej runt på gatorna i sitt grannskap med sin hund som hon var van att göra praktiskt taget varje dag. Plötsligt närmade sig en främling henne och grep henne i armen med avsikt att röva bort henne.

Tjejens hund tvekade inte ens en sekund, den hoppade på angriparen om bet honom upprepade gånger. Ju mer mannen försökte befria sig från greppet, desto mer gick hunden till attack tills individen tvingades fly i panik.

Barnet skadades lyckligtvis inte, men blev väldigt rädd. Under lång tid utfärdades beskrivningen av mannen men tyvärr fanns det inga spår av honom. Berättelsen som pubblicerades på webben har delats över 500 gånger från personer som har hyllat hjältenhunden.

Den lilla tjejen visste alltid att hon hade en dyrbar vän bredvid sig men var inte medveten om att det fanns en riktig "livvakt" vid hennes sida. Visserligen har den försvarande hunden ingen aning om hur mycket han hyllats för denna gest, men för honom räcker det med att känna sig stolt över att ha skyddat sin unga matte i nöd.

Advertisement
Global News

Global News

En liknande historia upprepades i Red Hook-kvarteret i Brooklyn i oktober 2016 när en pittbull som heter Apollo räddade en tjej från ett försök till övergrepp. I november samma år i Storbritannien flydde en annan ung kvinna händerna på en angripare tack vare sin hunds ingripande.

Dessa är bara en mycket liten del av episoderna som varje dag över hela världen inte blir till tragedier tack vare hjälpen av en "pälsbeklädd ängel". När det gäller att försvara livet på dem som anses vara deras familj, tänker de inte på sig själva, de skulle kasta sig i havet eller i lågorna för dem och detta är äkta kärlek.

Advertisement