En kvinna gör sig av med sin hund genom att kasta den i soporna. Den hittas döende 6 dagar senare - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna gör sig av med sin hund genom…
Skådespelerskan Olivia de Havilland från Borta med vinden har fyllt 102 år, här är hon i all sin skönhet Att äta choklad stimulerar den kognitiva förmågan och minnet enligt forskarna!

En kvinna gör sig av med sin hund genom att kasta den i soporna. Den hittas döende 6 dagar senare

Av sofia
5.090
Advertisement

Även om fler och fler människor blir mer hänsynstagande gentemot djur varje dag, är det fortfarande väldigt vanligt att djur försummas eller ännu värre att de överges. Bland de mest fega och tyvärr alltför utbredda handlingarna finns fenomenet att överge hundar, som nästan alltid fördöms till ett sorgligt öde eftersom de inte har de resurser som krävs för att överleva på gatan.

Berättelsen som du nu kommer att få höra har en dramatisk början men som tur är ett lyckligt slut. Allt hände 2014 i USA, mer exakt i Somerset County, Pennsylvania.

En dag som många andra hade en lokal sophämtare för avsikt att samla skräp när han genom att lyfta på locket på en soptunna märkte att något rörde sig bland soporna...det var en hund.

Advertisement

Mannen ringde omedelbart Humane Society of Westmoreland County för att upplysa personalen om den ovanliga upptäckten. Djuret var i ett uppenbart tillstånd av undernäring, så extremt mager att det var möjligt att se vartenda revben.

Baserat på sophämtningsschemat och hundens tillstånd bedömdes det att den hade varit i det tillståndet i ca 6 dagar. Humane Society teamet tog omedelbart hand om djuret, en tik som fick namnet Fawna.

Nyheten rapporterades av Daily Mail och spreds via webben. Tack vare vård och kärlek från veterinärerna har valpen återhämtat sig men riskerade verkligen att dö. När hon kom till servicecenteret vägde hon knappt 17 kilo medan hon borde ha vägt nästan 50 kilo.

Advertisement

Ägaren som kastat Fawna i soptunnan spårades. Det var Nicole Baker, som identifierades tack vare mikrochipet, som flyttat strax innan upptäckten av sophämtaren.

Kvinnan arresterades för grymhet mot djur och år 2015 dömdes hon till böter och tvingades genomgå en psykiatrisk undersökning.

Advertisement

Megan Fritz från Humane Society Veterinary Westmoreland County tog personligen hand om Fawna, knöt ett starkt band med henne som gjorde att hon bestämde sig för att adoptera den.

Nu mår tiken bra och lever ett lyckligt liv tillsammans med sitt nya fyrbenta syskon, en grand danoise vid namn Stewe.

Tags: DjurHundarRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack