56 år gammal vill hon ta farväl av sitt anonyma utseende och genomgår en förvandling som får henne att se yngre ut

av sofia

26 April 2019

56 år gammal vill hon ta farväl av sitt anonyma utseende och genomgår en förvandling som får henne att se yngre ut
Advertisement

Tiden går för alla men inte på samma sätt. Det finns de som på naturlig väg ser yngre ut än vad de faktiskt är eller de som trots sina rynkor och sitt gråa hår lyckas acceptera förändringen och lever fridfullt. Vissa människor, särskilt kvinnor, kan emellertid uppleva den naturliga förändringen av kroppen som en liten kris. En av dessa är Marianne, som vände sig till mästaren Christopher Hopkins för hjälp.

Advertisement
YouTube

YouTube

Marianne, en underbar 56-årig kvinna från Minnesota kände sedan länge till den berömda imagekonsulten Makeover Guy då hon köpt hans bok. Vid den tidpunkten hade hon dock inte fattat beslut att ändra sitt utseende eftersom hon fortfarande var ganska nöjd med sitt utseende. Nu, när hon inte lyckades bestämma vilken frisyr hon skulle välja, hade hon bestämt sig för att inte längre färga längre och låta det bli grått.

Advertisement
YouTube

YouTube

Utan att märka det hade hon slutat ta hand om sitt utseende, så en dag såg hon sig själv i spegeln och märkte att hon såg mycket äldre ut än vad hon egentligen var och definitivt för mycket i förhållande till sin fortfarande väldigt ungdomliga sinnesstämning. Marianne ansåg sig vara en lycklig och glad kvinna, med ett komplett liv bestående av en kärleksfull man, vackra barn och en karriär. Vad hon nu saknade var helt enkelt en liten restyling för att reflektera på utsidan det hon verkligen kände.

Även denna gång visste Christopher hur han bäst skulle tolka sin kunds önskemål och gjorde det som Mariannes bara hade kunnat fantasera om.

YouTube

YouTube

Med en tuff frisyr som också är fantasifull och en speciell nyans av färg är den här "farmor" som vi såg på de första bilderna tillbaka till att vara en ung tjej. Från bilderna och videon är det möjligt att se förvandlingen och att se förundran, lycka och tillfredsställelse över resultatet i Mariannes blick. Som sagt går tiden inte för alla på samma sätt, men när åren lämnat några extra spår finns alltid Makeover-trollkarlen som kan vända tillbaka klockans visare.

Advertisement