Hennes liv har varit tufft - en 76-årig kvinna bestämmer sig för att börja om på nytt och hennes första steg är en makeover

av sofia

09 April 2019

Hennes liv har varit tufft - en 76-årig kvinna bestämmer sig för att börja om på nytt och hennes första steg är en makeover
Advertisement

Livet kan utsätta en person för mycket svåra prov och även om du orkar fortsätta får du djupa spår i sinnet och i kroppen. Traumatiska upplevelser, sorg och smärta är alla sår som påverkar själen men som på lång sikt blir tydliga även utanför, eftersom kroppen för eller senare avslöjar det som har funnits i kroppen sedan länge. Phoebe är en kvinna som vet allt detta mycket väl och hennes öde har länge stört det förflutna och även förmörkat hennes framtid.

Advertisement
YouTube

YouTube

Vid 76 års ålder beslutade sig Phoebe att flytta från Vermont efter att ha bott där i 49 år, en förändring så radikal att den hade en förödande effekt på henne. Svårigheten att anpassa sig var så uppenbar att hon blev sjuk och efter att ha återställt sig drabbades hon av ett ännu hårdare slag, nämligen förlusten av sin son. Efterföljandet av dessa negativa och tunga händelser förvandlade henne inifrån och ut, så pass mycket att det ändrade hennes utseende och fick henne att se mycket sliten ut. En dag av en slump upptäckte kvinnan Christopher Jon Hopkins, även känd som Makeover Guy.

Advertisement
YouTube

YouTube

Trött på att bli slagen av livet fattade hon beslutet att vända sig till det populära programmet för en förändring av sitt utseende, då hon slagits av de resultat som de åstadkommit med de andra kvinnorna i programmet. På bilderna kan du se Phoebe i "orginalversion" och sedan gradvis hennes fantastiska förändring, i kläder, smink samt frisyr. Christopher missar aldrig sitt mål och även den här gången har han lyckats förverkliga drömmen hos varje kvinna om att se ut och känna sig som en riktig filmstjärna.

YouTube

YouTube

Phoebes spektakulära förvandling hade också en omedelbar effekt på hennes humör. Det är faktiskt synligt i hennes ansikte hur lycklig hon är över att se sig själv vackrare och föryngrad, med mer självförtroende och ett fridfullt utseende. De många olyckorna som skett på vägen hade fått henne att nästan glömma vad det innebar att le och ta hand om sig själv, men tack vare den ofelbara Makeover Guy ser allting ljusare ut nu.

Efter att ha fyllts av optimism är Phoebe redo att återvända till sitt liv, att leva dag för dag och anpassa sig till sin nya dimension, njuta av nuet och försöka bli glad igen. Nedan har du videon med slutresultatet!

Advertisement