Enligt traditionen är detta tecken på att du har en ängel som skyddar dig från ovan

av sofia

10 April 2019

Enligt traditionen är detta tecken på att du har en ängel som skyddar dig från ovan
Advertisement

Vid många tillfällen i våra liv har vi haft en tydlig känsla av att ha skyddats på något sätt av en enhet som är överlägsen oss, som har skyddat oss från någon svår, ibland till och med farlig situation. Vi tenderar att identifiera dessa enheter med änglar från den kristna traditionen. Enligt kristen tro tilldelar Gud var och en av oss en skyddsängel som vakar över våra liv och tar bort de negativa enheterna eller krafterna.

Här är några tecken som i vårt dagliga liv hjälper oss att förstå att vi har en skyddsängel!

Advertisement
Alexas_Fotos/Pixabay

Alexas_Fotos/Pixabay

Rysningar eller plötslig värme

Ibland upplever vi, i oväntade sammanhang, en behaglig känsla av kyla eller värme utan någon exakt förklaring. Det kan vara ett tecken på att vår skyddsängel är nära oss och kanske vill den förmedla en kram eller ge oss skydd från en situation som vi inte tycker om.

Trevliga och ovanliga dofter

Om det någonsin har hänt dig att i en situation plötsligt känna en stark lukt eller en trevlig parfym utan att känna till dess ursprung eller som är bekant för dig, så kan det vara ett tecken på att din skyddsängel är nära dig och sänder dig signaler för att få dig att förstå att den är redo att skydda dig.

Advertisement
Max Pixel

Max Pixel

Fjädrar som flyger

Även om det att se dem flyga kan verka inte betyda något för oss, kan deta att se dem på ovanliga ställen (hemma, på väg, på jobbet) ha en djupare mening. Det är det otvetydiga tecknet på att vårt skydd från ovan vakar över oss och skyddar oss med sina stora vingar!

Former i molnen

Det har hänt alla att se ovanliga eller välbekanta former i molnen och även om många tar lätt på det och tycker att det är ironiskt, är de ofta signalen på att vår skyddsängel skickar oss meddelanden genom ansikten och föremål som är bekanta för oss i molnens evanescenta former.

 

Brett_Hondow/Pixabay

Brett_Hondow/Pixabay

Regnbågar

Naturens utmärkelser som "blommar" med alla sina färger efter en regnig dag, regnbågar kan också vara ett tecken på att vår skyddsängel är nära oss och om vi står inför en mycket svår period ville den säga att allt kommer att bli bra, speciellt om dessa färgglada regnbågar syns där de inte borde vara!

Nummer och mynt

Finns det kanske ett visst tal som följer dig i verkligheten och i drömmarna? Är detta nummer också vanligt bland de mynt eller sedlar du använder? Det kan vara en signal som din skyddsängel sänder dig om hopp och positivitet!

Ovanliga färger och ljus

Många tror att närvaron av bländande ljus eller väldigt starka färger som vi råkar se i vardagen och i oväntade former är signaler som våra skyddsänglar ovanifrån skickar oss för att övertyga oss om deras närvaro.

Har du någonsin haft en bestämd känsla av att du kände dig skyddad av en enhet högre än alla andra men inte kunde förklara den?

Advertisement