Nu för tiden använder sig framtida mammor av ultraljudet för att skapa orginella naglar

av sofia

23 April 2019

Nu för tiden använder sig framtida mammor av ultraljudet för att skapa orginella naglar
Advertisement

Att bli mamma är en unik upplevelse och en trend inom nagelkonst sprider sig bland nyblivna mödrar. Att avbilda ultraljudet på naglarna anses vara ett sätt att fira barnet, även innan det är fött. Möjligheten att kunna ha barnet "till hands" börjar bli trendigt. Fler och mer speciella och extravaganta naglar syns på sociala medier, men inte alla verkar vara överens.

Advertisement
Facebook / Sarah Clarke

Facebook / Sarah Clarke

Det har blivit en riktig trend som är väldigt populär bland nyblivna mödrar, att bära barnets ultraljud på sina naglar. Möjligheten att kunna ha barnet "till hands" har blivit trendigt. På detta sätt verkar det som att föräldrar verkligen firar varje ögonblick av graviditeten. Från foton till videoklipp, hela sociala konton tillägnade sina barn både före och efter födseln.

Dag efter dag blir firandet mer och mer extravagant. Ultraljudet, en av de första upplevelserna som genererar känslor och oro för familjerna, förvandlas till något som ska delas med hela världen

Advertisement
Facebook / Sarah Clarke

Facebook / Sarah Clarke

Profilerna på Instagram och Facebook fylls av dessa bilder. I praktiken går de nya mammorna, efter att ha gjort en manikyr, ut för att dela budskapet på sin egen profil. Just det, unik nagelkonst som inte ens var tänkbar förrän nu. Men tiderna förändras och kreativiteten stannar aldrig, som följande bilder tydligt visar.

Självklart kan alla uttrycka sin åsikt gömd bakom en skärm på sociala medier. Det råder ingen brist på negativa kommentarer och det händer till och med att medan föräldrar älskar tanken tycker andra att det är lite för mycket. Mammor och pappor låter sig inte påverkas av dem som kommenterar, men fortsätter att fira den ofödda bebisen och njuter av att kunna titta på den när de vill.

Vissa tycker istället att naglar som är målade på detta sätt är ett roligt sätt att fira graviditet. Men det bör nämnas att det finns särskilt känsliga fall, även om de flesta kvinnor som följer denna tendens är gravida, har vissa förlorat sina barn.

Var och en är ju fri att leva sitt liv på det sätt som är mest behagligt för dem. Vissa problem är naturligtvis mer känsliga och tenderar att skapa fler rubriker än andra. Vad tycker du om detta? Är du för eller emot denna nya trend?

Advertisement