En kvinna föder tvillingar, men DNA- testet avslöjar en detalj som förstör hennes äktenskap

av sofia

22 April 2019

En kvinna föder tvillingar, men DNA- testet avslöjar en detalj som förstör hennes äktenskap
Advertisement

När man bedrar, blir den andra personen alltid  skadad, liksom parets relation, eftersom respekt och uppriktighet saknas. Men vi människor är ofullkomliga och det ligger i vår natur att begå misstag, erkänna dem och inte upprepa dem igen.

I vissa fall kan otrohet därför förlåtas och såret kan läka, speciellt när det rör sig om en engångsföreteelse, om en natts "eskapad" - men det här är inte fallet med denna kinesiska dam som blev gravid med sin man och sin älskare på samma gång.

Advertisement
pixabay

pixabay

Nyligen skrev Zhang Zhang, en journalist från Fujian Zhengtai Judicial Appraisal Center i Xiamen, Kina, en otrolig historia. Ett gift par hade tagit sina nyfödda tvillingar för att göra ett faderskapstest, vilket resulterade i ett chockerande resultat. Det visade sig faktiskt att en av tvillingarna är makens barn, men inte den andra: "Enligt resultaten från den genetiska DNA-markören finns inget stöd för förekomsten av ett blodsband mellan fadern och barnet ".

Ursprungligen förnekade hans hustru utomäktenskapliga relationer och hävdade att hon alltid varit trogen mot mannen och till och med tvivlade på att det varit han som manipulerat resultatet. Faktum är att det var just mannen som är känd under synonymen Xiaolongs - som insisterade på att tvillingarna skulle testas och noterade inte bara bristen på likhet mellan barnen utan också mellan honom och en utav dem.

Advertisement

Slutligen erkände kvinnan att hon haft en passionerad natt med en annan man, vilken efterföljande analys bekräftades vara den andra barnets far.

För dem som undrar hur detta är möjligt är svaret att det är en sällsynt händelse, som kallas heteropaternal superbefruktning. Det uppstår när kvinnan släpper ut två ägg under menstruationscykeln, som kan befrukas vid olika tidpunkter - därför också från olika partners - inom en vecka.

Ett fenomen som berör ett par tvillingar på 13 000, och som ledde till slutet på parets äktenskap. Dessutom förklarade Xiaolong att han bara vill betala underhåll för sitt biologiska barn, den andra kommer att försörjas av älskaren, den andra tvillingens naturliga far.

Advertisement