21 föräldrar som hittat smarta strategier för att hålla sina barn i skick - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
21 föräldrar som hittat smarta strategier…
Människor födda i Kräftans tecken är de som lider mest av ångest, tala alltid om för dem hur viktiga de är för dig 5 saker du kan göra för att öka ditt välmående på bara en vecka enligt en nutritionist

21 föräldrar som hittat smarta strategier för att hålla sina barn i skick

3.749
Advertisement

Barnens värld är magisk, det vill säga att i deras ögon gäller inte samma vetenskapliga och rationella lagar och ännu mer underbart är att allt är en upptäckt, med hjälp av deras sinnen och med den oumbärliga hjälpen från de vuxna.

Så att vara förälder betyder först och främst att man vet hur man ser deras förtrollade dimension och  att man sedan använder all den fantasi och kreativitet som finns tillgänglig.

Resultatet är garanterat och även roligt, vilket framgår av erfarenheterna från några föräldrar som vi berättar om nedan.

1. Den genialiska föregångaren till barnstolen

2. "Jag övertalade våran 8- åriga dotter om att jag hatar tystnad så nu är hon tyst varje gång hon blir arg på mig"

Advertisement

3. När det är pappas tur att ge nappflaskan

4. "Just nu är jag den typen av pappa som leker kurragömma med mitt barn, så att jag kan passa på att göra massa grejer medan hon tror att hon hittat det perfekta gömstället."

5. Detta är vad som händer i huset när det är för varmt för att leka utomhus

Advertisement

6. "Som liten gick jag på dagis. En måndag ville jag inte gå dit. Min mamma sa att om jag väntade 5 dagar skulle hon ge mig TVÅ DAGAR LEDIGT. Jag var nöjd och gick med på det."

7. Ett nytt sätt att övertala barn om att gå någonstans när de inte vill.

Advertisement

8. Om du säger "Tusen tack, du har gjort vår pyjamasdag fantastisk!" när du och ditt barn öppnar dörren iklädda pyjamas, förvandlas du från den där mamman som inte lyckas få ihop något till den roligaste av alla som organiserar temadagar.

9. "Min son fick gräddfil på armbågen. Jag sa åt honom att slicka bort det. Du kan kalla mig elak, men det var några riktigt underhållande minuter."

Advertisement

10. "Idag kan du få Wifi lösenordet om du skickar en bild på det rena köket till mamma. Detta foto bör innehålla ett paket kex på köksbänken vid spisen (för att undvika att återanvända gamla bilder"

11. "Pappa gav mig ett julkort som sa: Du har alltid varit min favorit son. Jag diskuterade saken med min bror och han sade att det stod exakt samma sak på hans kort"

12. Om dina barn konstant försöker ta sig ur barnhagen, gör den då större.

13. "Min 4- åriga son: När fyller jag år? Jag: Inte förrän nästa år. Han: Och om jag är riktigt snäll? Jag: Vi får se."

14. "Jag skickade en bild till min pappa på mig själv när jag åt hans tårta och han låste hela jäkla kylskåpet!?!"

15. När du tillrättavisar dina barn, ta inte ifrån dem elektronik. Ta ifrån dem laddaren och se rädslan i deras ögon och att de använder sakerna mindre och mindre medan batteriet långsamt laddas ur."

16. Ett gulligt baseballrack är den bästa gåvan man kan ge sin dotter

17. "Det enda sättet att försäkra mig att min son endast äter 2 Oreo kakor är att äta de resterande 15 innan han gör det"

18. Ett sätt att lura sina barn

20. "Om du är trött eller sömnig och har högljudda barn, säg åt dem att de ska väcka dig om en halvtimme så att ni kan städa tillsammans. De kommer bokstavligen att göra allt för att inte väcka dig.

20. Ett exempel på en vit lögn från en förälder till barn. "När glassbilden spelar sin musik är det för att tala om att glassen tagit slut"

21. När jag var ung hade min pappa något som han kallade bönburken. Det var en burk full med bruna och svarta bönor. När vi betedde oss illa tog han ut en och sade att när burken blev helt tom skulle världen gå under."

Dessa föräldrar har verkligen använt sin allra djupaste fantasi för att hantera sina barn eller till och med bara för att göra ett skämt. Har du också liknande erfarenheter att dela med dig av?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack