En thailändsk affärsman erbjuder 315.000 dollar i hemgift till den som vill gifta sig med hans dotter - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En thailändsk affärsman erbjuder 315.000…
De vakade över mammans mage under 9 månader och när bebisen föddes var det kärlek vid första ögonkastet 25 gånger då människor återskapat gamla bilder i modern tolkning... med jätte roliga resultat

En thailändsk affärsman erbjuder 315.000 dollar i hemgift till den som vill gifta sig med hans dotter

1.428
Advertisement

I många länder är det fortfarande vanligt att den utlovade maken har med sig hemgift till den framtida brudens familj, för att betala tillbaka familjen för förlusten av deras dotter, som från den stunden och framåt kommer att ta hand om ett annat hem.

Det finns dock en man som gått emot strömmen, inte genom att ha avvisat hemgiften, men för sin vilja att ge den till sin framtida svärson - som han fortfarande inte känner, helt enkelt för att dottern fortfarande är singel. Om detta låter konstigt i dina öron, vänta tills du får höra resten av denna otroliga thailändska berättelse.

Hans namn är Arnon Rodthong, han är 58 år och har som största önskan att hans 26-åriga dotter Karnsita ska gifta sig snart. Problemet är att Karnsita fortfarande är singel och upptagen med att hjälpa sin pappa att driva ett familjeföretag i Durian, i provinsen Chumphon, en region där familjen också äger mycket mark.

För att förverkliga sin dröm har Arnon bestämt sig för att erbjuda en hemgift till den som erbjuder sig att gifta sig med Karnsita: 315,000 dollar, tillsammans med bondgården i Durian, den största i regionen, som är värd flera miljoner dollar.

Den idealiska kandidaten måste självklart uppfylla följande tre krav:

  • 1. "Han behöver inte vara väldigt intelligent, så länge han vet hur man läser och skriver."
  • 2. "Han måste vara en hård arbetare, absolut inte lat."
  • 3. "Han måste vara försiktig med pengar och älska durian."

För de som inte vet det är durian en något oval frukt, täckt av prickar och har smeknamnet "värst i världen", då den har en stark och härsken lukt som genomsyrar det yttre skalet. Arnon Rodthongs företag arbetar med 50 ton frukt om dagen.

Arnon förklarar: "Jag vill att någon ska ta hand om mitt företag och få det att blomstra, det behöver inte vara en person studerat på universitetet och tagit magisterexamen eller en filosof, jag vill bara ha en flitig man, någon med en produktiv attityd. Inget mer än så."

Detta för att "Så snart jag har en svärson, kommer jag att avstå från allt jag äger för hans skull".

Advertisement

Vad tycker då Kernsita om sin fars erbjudande? Det bör nämnas att flickan fick reda på faderns gest genom en vän, som visade henne annonsen, som hon sammanfattningsvis reagerade bra på.

"Jag blev förvånad, men jag kan också se den komiska sidan". Och när det gäller erbjudandet, tillägger hon, "Är det sant att jag fortfarande är singel och om jag måste gifta mig med någon, vill jag bara att han ska vara en flitig och god människa som älskar sin familj".

Karnsita har dock antytt att hon skulle kunna ryka ihop med sin man, eftersom hon skulle vilja använda pengarna från hemgiften till "plastikkirurgi i Korea".

Om du är intresserad bör du veta att denna rika 26-åriga thailändska talar flytande kinesiska och engelska och att även om hon har äldre bröder, har ingen av dem reagerat på ett fientligt sätt på faderns förslag.

Är det någon av er som vill ansöka?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack