Hon är den äldsta bodybuildern i världen och är 80 år gammal, men kalla henne inte tant

sofia

14 Mars 2019

Hon är den äldsta bodybuildern i världen och är 80 år gammal, men kalla henne inte tant
Advertisement

Många, alltför många gånger har vi satt upp ett mål för oss själva som sedan med tiden förlorats bland alla våra brådskande vardagliga åtaganden och när vi ser tillbaka inser vi sedan med en gnutta av ånger att vi har misslyckats med att hålla ett löfte eller med en utmaning som vi hade gjort med oss själva och tycker att det är för sent för att försöka igen.

Om du någonsin har känt så här, kommer förmodligen historien om Ernestine Shepherd att få dig att tänka  om när det gäller möjligheten att förverkliga dina drömmar, oavsett ålder eftersom hon gjorde det efter ett halvt sekel.

Advertisement

Happy Wednesday! We are half way through the week and half way through the month of February. Are you still moving and...

Pubblicato da Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder su Mercoledì 10 febbraio 2016

Ernestine bor i Baltimore och är nu en av de största kvinnliga kroppsbyggarna, även åldersmässigt. Hon har nu fyllt 80, men fortsätter att delta i tävlingar och maraton, just tack vare den formidabla fysiska formen. En vältrimmad kropp som dock inte alltid varit sådan.

Good morning! It has been a very busy last few days but I haven't forgotten about all of you. Have you been taking...

Pubblicato da Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder su Venerdì 5 febbraio 2016

I själva verket har Ernestine under sitt liv inte ägnat sig särskilt mycket åt träning, hon tyckte till och med inte om fysisk aktivitet. Vändpunkten i hennes liv kom en lång tid senare, när många andra skulle säga att de gett upp för att det var för sent. Vid 56 års ålder bestämmer sig Ernestine tillsammans med sin syster för att komma i form. Så de två skriver in sig på en aerobics-klass och sakta men säkert förvandlas det till en passion, så pass mycket att de även deltar i tävlingar.

Advertisement

Good morning everyone! This is the day the Lord has made and I am rejoicing and being glad in it! I just wanted you...

Pubblicato da Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder su Mercoledì 6 gennaio 2016

År 2010 hamnade Ernestine i Guinnes Rekordbok, som den äldsta kvinnliga bodybuilderen i världen. Till och med idag är hennes dagar välprogrammerade: vakna klockan 3 för meditation, följt av jogging. Det är klockan 8 som den verkliga träningen börjar, som fortsätter fram till kvällen.

Good morning and happy Sunday! This is the day the Lord has made and we WILL rejoice and be glad in it! This morning, I...

Pubblicato da Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder su Domenica 24 gennaio 2016

Självklart tar Ernestine också hand om sin kost. Hennes diet är uppbyggd på ris, kycklingbröst, spannmål, ägg och kastanjer, allt detta i kombination med en generös mängd vatten.

Hello everyone. I meant to post earlier today but I'm staying busy inside. We are still snowed in but I'm taking this...

Pubblicato da Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder su Lunedì 25 gennaio 2016
Advertisement

Meet Ernestine and take a brisk walk with the 77 years young legend on Saturday morning (8/24/13) at 6:30 am. Get more...

Pubblicato da Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder su Venerdì 16 agosto 2013

Ernestine garanterar att alla kan börja ta hand om sin kropp hur gammal man än är och när hon säger det tror vi faktiskt på det. Ska vi slå vad om att några av er inte kommer att skjuta upp gymmet till nästa år?

Källa: Facebook

Advertisement