Det här barnet lät sitt hår växa under två år för att donera det till cancersjuka barn - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Det här barnet lät sitt hår växa…
Hon vill förändra sitt utseende inför bröllopet och efter 7 timmar visar hon upp sin otroliga förändring En kvinna omhändertas av 40 läkare för en förlossning som endast sker en gång vart 480:e år

Det här barnet lät sitt hår växa under två år för att donera det till cancersjuka barn

320
Advertisement

Att visa vänlighet och kärlek gentemot andra behöver inte nödvändigtvis vara en stor grej, allt som krävs är modet att agera och viljan att fortsätta att göra det. Varje individ har makten att hjälpa andra, göra skillnad och bidra till att göra världen till en bättre plats. Alla dessa värderingar och känslor är just de som drivit Thomas Moore, ett afroamerikanskt barn till att bli en liten superhjälte på sitt eget sätt.

Under 2014, när Thomas bara var 8, visade hans mamma honom en video av Kyssi Andrews, en 5-årig tjej med cancer som hade förlorat allt sitt hår på grund av kemoterapi. Tyvärr överlevde den lilla tjejen inte och den här historien berörde Thomas så mycket att han fattade ett viktigt beslut.

image: Angie Pulos

Han bestämde sig för att låta sitt hår växa för att ge det till de barn som var i samma situation som Kyssi. Han kände sig tvungen att göra något och då föddes tanken på att inte klippa håret förrän det skulle ha varit långt och tjockt nog för att kunna göra två ordentliga peruker.

Advertisement
image: Angie Pulos

Pojkens moster bestämde sig för att pubblicera initiativet på sociala medier, vilket snabbt gjorde att det blev viralt och delades jätte många gånger. Under två år har den modiga pojken inte satt sin fot hos herrfrisören och han har vid flera tillfällen varit frestad att ge upp.

image: Angie Pulos

Når man har en mycket ömtålig hårbotten och blir tvungen att ta hand om så mycket hår under så lång tid orsakar detta ofta obehag. Varje gång han var på väg att ge upp mindes han tillsammans med sin familj varför han gjorde det.

När han fyllde 10 år hade Thomas hår vuxit så mycket att stylisten lyckades skapa så många som 3 paruker efter att ha klippt det. Under denna typ av resa blev den unge mannen mycket populär i sin skola, både för sitt långa hår och för sin personliga utmaning.

Advertisement
image: Angie Pulos

Att komma tillbaka till klassen med sitt korta hår var konstigt men det var verkligen värt det. Denna berättelse lär ut värdet av välgörenhet och altruism, liksom Thomas som, när han började sitt personliga äventyr, gjorde det utan att förvänta sig någonting i gengäld och istället bara för att få någon mindre lycklig flicka eller pojke att le igen.

Idag är Thomas 12 år, kanske kommer han att upprepa sin altruistiska handling, för vad är egentligen ytterligare 2 år för en hjälte?

Tags: BarnRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack