Denna 89-åriga kvinna har sytt 450 kappor och täcken för herrelösa hundar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Denna 89-åriga kvinna har sytt 450…
Vilken är din favoritfärg? Det här är vad den avslöjar om din personlighet Ta ett leende - den vackra dikten av Ghandi som är otroligt aktuell

Denna 89-åriga kvinna har sytt 450 kappor och täcken för herrelösa hundar

561
Advertisement

Hennes namn är Maisie Green, den engelska kvinnan som vid 89 års ålder har stickat mer än 450 filtar och kappor för valpar som bor på ett hem för herrelösa hundar. Vi befinner oss mer exakt i den lilla staden Basildon, i Essex län, cirka 40 kilometer från London. Föreningen i fråga är Dogs Trust som under de senaste 127 åren har tagit hand om fyrbenta vänner som försöker hitta ett hem och framför allt en familj.

Rekordet för den gamla brittiska damen uppnåddes verkligen inte över natten, men genom åren har hon, i sin outtröttliga välgörenhet, arbetat för djuren i stadens centrum. En dag för en kappa, tre dagar för en filt, är den tid det tar för denna mysiga farmor med ett hjärta av guld att hjälpa hundar som ännu inte har haft turen att bli adopterade av någon.

Kvinnan berättar att detta välgörande tidsfördriv hjälper henne att känna sig användbar, får henne att känna sig aktiv och håller henne sällskap när hon är ensam hemma eller tittar på TV. Dogs Trust tar hand om nästan 1 400 herrelösa hundar och har många volontärer över hela Basildon. Maisie Greens initiativ är bara ett av många för att hjälpa de mindre lyckligt lottade små valparna. Människorna gör allt från att donera kläder för att göra hemmet bekvämare till att ägna sin tid åt att spendera den tillsammans med djuren.

Den sistnämnda aktiviteten hjälper också de små djuren att vänja sig vid mänsklig kontakt, få förtroende för människor och känna sig älskade.

image: Unsplash

Lyckligtvis finns det många människor runt om i världen som bryr sig om djurens öde, och allt fler försöker hjälpa till. En av dessa är den mycket unga Kristyn Caicedo, en 11-årig Texas-tjej som bor i Houston. Hon är medgrundare av SavFur Rescue, en ideell organisation som producerar ekologisk och veganskmat för husdjur och herrelösa djur. Föreningen säljer föremål i syfte att donera intäkterna för att ge mat åt hemlösa hundar.

Tags: DjurBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack