Det här är vad mobbing orsakar - Smärtan hos en mamma som är trött på att hennes dotter hamnar på sjukhus - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Det här är vad mobbing orsakar - Smärtan…
Butiksägarens fru är sjuk så stamkunderna köper alla hans munkar varje morgon så att han kan gå hem till henne 6 vanor som skadliga föräldrar har som förstör barnen utan att de ens märker det

Det här är vad mobbing orsakar - Smärtan hos en mamma som är trött på att hennes dotter hamnar på sjukhus

875
Advertisement

Berättelsen om den lilla Sophia är en påminnelse om hur farligt det kan vara att prata om mobbing som ”sådant som barn gör”. Mamman, Carrie Golledge publicerade en post på Facebook där hon ber alla som kommer i kontakt med mobbing att ta det på allvar. Det som hon och hennes dotter tvingades gå igenom var månader av misshandel, både fysisk och psykisk, problemet undervärderades och ignorerades till den punkt att flickan hamnade på sjukhus kraftlös och utan hopp.

It is not very often we put up a post like this, but as Princesses, and Superheroes, and any other role model for...

Pubblicato da Glitter and Glow - Entertainment Company su Martedì 30 ottobre 2018

Pubblicerat av Glitter and Glow - Entertainment Company, tisdagen den 30:e Oktober 2018                             

 

Sophia hade en kompis som hon ansåg vara hennes bästa vän. Av någon anledning började flickan roa sig med att kontrollera Sophia och försökte bestämma över hennes känslor. Det gick så långt att hon började kontrollera  vad och när Sophia åt mat.

Det rör sig tyvärr inte om ett isolerat fall eller om följden av ett tragiskt sammanträffande av att en svagare och en starkare själ möttes, det rör sig om något som sker oftare än vad vi tror.  

Sophia började kräkas, gråta hysteriskt och få panikångest attacker som genast gjorde föräldrarna misstänksamma. Till en början trodde man att det rörde sig om någon sjukdom som låg bakom alla dessa problem, men en dag bestämde sig Sophia för att berätta allt för sina föräldrar...Sedan flera månader tillbaka utsattes hon dagligen för hårda prövningar, såpass mycket att hon inte längre kunde skilja på vad som var rätt och normalt och vad som istället var sjukt. Hon berättade också att hon vid ett flertal tillfällen berättat för sina lärare om vad som försigick, men att de bara hade sagt åt henne att ”Strunta i de som stör dig och lek med någon annan istället”.

Till och med när hennes mamma gick till skolan personligen för att prata med dem fick hon till svar att ”det är vanligt att sådant händer bland barn” Det var då som hon beslutade sig för att publicera bilden på sin dotter på sjukhuset med en text till där hon berättar hur hon känner i hopp om att detta även ska nå även de som underskattat problemet. 

UPDATE: THANK YOU TO EVERYONE WHO HAS REACHED OUT. CHECK THE COMMENTS WE HAVE A PAGE AND WOULD LOVE TO SHARE SUPPORT...

Pubblicato da Carrie Golledge su Lunedì 29 ottobre 2018

Pubblicerat av Carrie Golledge måndagen den 29:e oktober 2018:  

Det här är vad mobbing orsakar.

Det här är min 6 åriga dotter som ligger in en sjukhussäng på grund av det som hon utsatts för.

Det här är min dotter vars hjärta är så stort att hon inte vill att någon ska straffas.

Det här är min dotter som har slutat att äta, som gråter sig till sömns och som får panikattacker som gör att hon kräks upp till 20 gånger i timmen.

Det här är min dotter vars ”bästa vän” har behandlat henne illa under så pass lång tid att hon till slut trodde att det var normalt.

Det här är min dotter som har hamnat på sjukhus flera gånger på grund av sin ångest.

Det här är min dotter som blev tillrättavisad för att hon ”spred lögner” i skolan.

Det här är min dotter som drivits med av andra föräldrar på sociala nätverk för att hon varit för snäll.

Det här är min dotter vars skola tycker att ”sånt händer bland 6 åringar”.

Det här är min dotter som blev tvungen att byta skola.

Det här är min dotter som bara är ett av många barn som tvingas gå igenom detta.

Det här är min dotter vars berättelse manipulerats av de som hade till uppgift att skydda henne under sin vistelse i skolan.

Det här är min dotter som inte vill att något annat barn ska behöva gå igenom allt det som hon tvingats gå igenom.

Därför delar vi hennes berättelse, för min dotters situation är även den av många andra barn...alltför många! Snälla dela din berättelse med oss, vi kommer att hjälpa er att få det stöd som eran skola borde ha gett er.          

Nu mår Sophia bättre. Hon har bytt skola och mamman berättar att hon skaffat sig nya vänner. Tyvärr är hennes situation inte unik, mobbing är ett välkänt problem som man tyvärr ännu inte funnit lösningen på. Undervärdera aldrig ett barn som klagar på att det störs av andra barn på något sätt. Undervärdera inte mobbing utan var istället alltid redo att lyssna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack