Mamman kommer hem med den adopterade lilla bebisen. Systrarnas reaktion kommer att värma ditt hjärta - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Mamman kommer hem med den adopterade…
Händer det även dig att du berörs starkt av musik? Det här är vad det betyder... enligt vetenskapen Att dricka ett glas vin innan man går och lägger sig kan hjälpa en att gå ner i vikt, så säger vetenskapen!

Mamman kommer hem med den adopterade lilla bebisen. Systrarnas reaktion kommer att värma ditt hjärta

Av sofia
2.868
Advertisement

På nätet finner man just nu en mycket populär video som visar ett väldigt speciellt ögonblick för två systrar, nämligen ankomsten av en ny familjemedlem. Den lilla flickan som precis har kommit till sitt nya hem är ett adoptivbarn och detta verkar inte vara något problem för de två tjejerna. Deras reaktion är ett bevis på den renaste av kärlek som kan finnas, utan påverkan från familjemedlemmar eller samhället. Ett verkligt bevis på att ondska är en del av den vuxna världen. 

En mamma kommer in i huset med en nyfödd liten flicka i sina armar, som dricker mjölk från en nappflaska. Kvinnan går in i köket, där hennes två döttrar och deras mormor befinner sig. De små tjejerna blir väldigt glada över att se den lilla varelsen. De hoppar och ler entusiastiskt, kramar om mamman och pussar på bebisen. Sedan rörs den äldre av de två systrarna till tårar när hon står bredvid sin mamma och sin nya syster. Den lilla bebisen dricker sin mjölk, i sin nya mammas kärleksfulla armar och tjejerna kan inte vänta med att visa henne all sin kärlek.

Här är videon... du kommer garanterat att tycka om den!

Tags: BarnBerörande

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack