Hundar övergavs instängda i burar under orkanen Florence, en del volontärer återvände för att rädda dem - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hundar övergavs instängda i burar…
Hur man blir av med ont i nacken genom att endast använda sig av en enkel handduk 21 nyfödda bebisar som på alla sätt ser ut som små gamlingar

Hundar övergavs instängda i burar under orkanen Florence, en del volontärer återvände för att rädda dem

Av sofia
1.538
Advertisement

Varje år blir vissa länder tvungna att bemöta väldigt intensiva väderfenomen såsom tyfoner, orkaner, tsunamis och tornadoer som slår ner i städerna och förintar dem. De länder som är i riskzonen har vidtagit en del försiktighetsåtgärder men när man står inför den förödande kraften av en orkan finns det inte mycket man kan göra.

Orkanen Florence slog nyligen ned över norra och södra Carolina. Experterna har lagt till den på listan över de 10 mest katastrofala orkanerna som drabbat Usa. Utöver en miljon invånare har redan evakuerat området, men vissa mindre lyckligt lottade människor tvingades stanna kvar och gå sitt öde till mötes.

Kaliforniens invånare lämnade kvickt sina bostäder och tog med sig endast det ytterst nödvändiga och uppenbarligen hamnade inte deras egna hundar på den listan. En del volontärer tog sig till de evakuerade områdena och såg ett flertal hundar som drev runt på gatorna i de övergivna städerna.

Men ett av de mest hjärtskärande ögonblicken var när de fann hundar som var instängda i burar medan vattennivån var över en och en halv meter hög.

Hundarna skällde högt då de förmodligen inte ville gå miste om chansen att fånga männsikornas uppmärksamhet. Burarna var stängda med hänglås och hundaran stod på bakbenen för att inte drunkna.

När volontärerna fick upp burarna tog sig hundarna ut väldigt snabbt och sprang fram till människorna som hjälpt dem viftandes på svansen. Det var ett rörande ögonblick men samtidigt fyllt av ilska för att människor kunnat förmå sig att överge djur som de dagen innan hävdat att de brydde sig om och låta dem gå ett sådant grymt öde till mötes.

Uppmaningen som volontärerna spred tillsammans med videon från räddningen gäller även i vardagliga situationer. TA ERA HUNDAR MED ER!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack