14 tips att ha i åtanke när du organiserar ditt drömbröllop för att undvika tråkiga överraskningar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
14 tips att ha i åtanke när du organiserar…
Att ha en storasyster att anförtro sig åt kan hålla ångest och depression på avstånd enligt vetenskapen Den lilla tjejen lyckas inte ha sönder plankan, tillslut hittar hon en lösning som ingen kommer att glömma

14 tips att ha i åtanke när du organiserar ditt drömbröllop för att undvika tråkiga överraskningar

Av sofia
1.267
Advertisement

Dagen då man gifter sig måste allting vara perfekt precis som vi alltid föreställt oss och planerat det. Att förstöra en sådan dag skulle lämna en outplånlig fläck i våra liv. Men vad är det då som vanligtvis inte fungerar under denna så speciella dag? De saker som vi nu kommer att gå igenom är saker som många par gärna skulle ha ändrat på om de hade kunnat under deras bröllop. Här kommer därför en värdefull lista med tips på hur man organiserar ett bröllop.

1. Betala någon för att filma brölloppet

Det är viktigt att inte uppoffra kvalitet och det är alltid bättre att anställa en proffesionell fotograf för att ha fotografier och en video som är perfekta för att spara som minne.

2. Organisera inte ett bröllop på allmän plats

Vissa platser utomhus kan verkligen vara vackra och speciella. Det enda problemet är att de skulle kunna vara fulla med folk och okända människor skulle kunna förstöra era bilder och störa era gäster.

Advertisement

3. Överdriv inte med traditioner

Det är helt rätt att ha med traditioner i beräkning när man organiserar ett bröllop, risken är dock att cermonin kan bli i lite för gammal stil. 

4. Organisera inte en fest dagen efter brölloppet

image: Pxhere

Gifta par ångrar ofta att de organiserat en fest dagen efter. Bröllop är tröttsamma och stressande för paret och dagen efter är det bättre att vila upp sig och tillbringa tid tillsammans.

5. Fira erat bröllop

Det är den viktigaste dagen i era liv, det kommer inte att komma andra tillfällen som kommer att få er att uppleva samma känslor. Om ni är rädda för att spendera för mycket pengar så kom ihåg att ni kan hålla en liten cermoni med bara några få familjemedlemmar och någon nära vän.

Advertisement

6. Var försiktiga om ni gifter er utomhus!

Alla par som är på väg att gifta sig verkar tro att inget någonsin kan gå snett under deras stora dag. Kom dock ihåg att värme, regn och vilken typ av väder som helst kan vara redo att föstöra eran fest och att det alltid är smartare att köra fotograferingen utomhus men själva firandet inomhus.

7. Tillägna inte flera timmar åt att hålla tal

En av de vackraste stunderna kan lätt förvandlas till en av de tråkigaste! Kom ihåg att det alltid finns någon som tenderar att dra ut på talet för mycket och av den anledningen är det alltid en bra idé att bestämma hur lång tid talen får ta.

Advertisement

8. Ge inte organisatörerna fri händer

Att ha betalat en organisatör mycket pengar betyder inte att festen kommer att vara perfekt och rolig, ett jobbigt ögonblick kan alltid gömma sig bakom hörnet! Du borde försöka samarbeta och organisera ditt bröllop tillsammans med organisatören för att låta organisatören få veta vad du gillar och inte och även de som ska delta på festen.

9. Organisera inte allting själv!

Ni kan inte ta på er all det jobbet och stressen som ett bröllop för med sig själva. Hitta någon ni kan lita på som kan hjälpa till.

Advertisement

10. Be en bröllopsplanerare om hjälp

Alla par som ska gifta sig är övertygade om att man har mycket tid på sig. I verkligheten är det inte så och ni kommer att inse att det att planera allt kan vara till stor hjälp för att spara tid och inte behöva ge upp dina planer.

11. Var försiktig med den mängd alkohol som serveras

Detta betyder inte att den inte ska finnas, men om man överdriver kan detta dock förstöra festen. Det räcker med att en människa blir lite för full och ni riskerar att förstöra hela firandet och atmosfären som ni jobbat så hårt för att skapa.

12. Njut av eran smekmånad

Att förbereda ett bröllop kan orsaka stress och vara tröttsamt och allt detta måste ni sedan bryta ned när det är över. Brölloppsresan är en perfekt chans för att göra detta. Ta er tid för att vara tillsammans och ladda batterierna.

13. Försök att bjuda in få barn (och om ni gör det, välj en lämplig plats!)

image: Pxhere

Barn blir lätt uttråkade och när detta sker klagar de och söker uppmärksamhet från sina föräldrar. Försök om ni kan att bjuda in så få som möjligt och om möjligt boka in en underhållning för dem.

14. Spara inte in på fotografen!

Eller snarare...överdriv inte med alltför kreativa foton! Det är en stund i livet som ni kommer att vilja minnas och återuppleva under åren så försök att vara allvarliga i några minuter. Sen om ni vill ha något roligt kan ni alltid låta er inspireras...

Självklart är alla bröllop olika baserat på våran egna personliga smak, försök att se till att denna dag blir så lik det ni hade tänkt er som möjligt. Försök göra den unik och exceptionell!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack