Den här katten med ett människoansikte är det märkligaste ni kommer att se idag, hennes bilder har setts världen över - TittaPaVideon.se
x
Den här katten med ett människoansikte…
Även djur kan ha dåliga dagar, här kommer några bilder som visar att det inte finns något tvivel om den saken Sonen dör under kriget i Irak och föräldrarna bestämmer sig för att adoptera en hund som han hade räddat

Den här katten med ett människoansikte är det märkligaste ni kommer att se idag, hennes bilder har setts världen över

16 Juli 2018 • Av sofia
8.655
Advertisement

Legenden säger att de föds ur en blandning av en tvättbjörn och en katt, därför älskar rasen Maine Coon vatten. Kanske bland kattdjur en av de största raserna i världen. Maine Coon kommer ursprungligen från Nord Amerika. Hanarna kan väga upp till 15 kilo och de känns igen på sin täta päls, främst på den långa svansen som kan vara av olika färger och för deras stora ögon och stora spetsiga öron.

Den här rasen blir allt mer känd, inte kanske på grund av sina karakteristiska drag, men snarare för ett av sina exemplar: Valkyrie, katten med människoansiktet.

Valkyrie är en kattunge på bara några månader men är redan jätte känd på sociala medier. Hennes mänskliga mamma, Tatiana Rastorgueva, har delat en video och några bilder av den här speciella kissen på instagram, något som genast fångat många människors uppmärksamhet.

Det är inte svårt att gissa varför när man ser henne. Katten har ett ansikte som verkligen otroligt nog ser mänskligt ut. Tiita på bilden, skulle man inte kunna tro att hon när som helst öppnar munnen och börjar prata?

I alla ställningar påminner hennes ansikte om en människas!

Advertisement

Det står inte klart vad det är som gör att hon är såpass lik oss människor, om det är formen på skelettet eller formen på ögonen som trots kattungens unga ålder verkar sitta inne med uråldrig visdom! Kanske stämmer legenden om att dessa katter härstammar från drottning Marie Antoinettes kungliga angora katter, som hon satte på ett skepp i färd mot Amerika innan hon gick sitt tragiska öde till mötes?

Det verkar som att gåtan förblir olöst. Vad som är säkert är att Valkyrie verkar ha ärvt sin långa mjuka päls, som är typisk för Maine Coon katterna, från angora katter, men även det vilda beteendet från Nordamerikas lodjur,  en plats hon inte ens varit på. Valkyrie bor nämligen i Ryssland tillsammans med sin ägare.

 

Vilket mysteriet än är som berör den här rasens rötter så har Valkyrie de typiska dragen av en Maine Coon, då hon är foglig och kelig. Hon är väldigt social av sig och älskar att vässa sina klor på klösbrädan, kanske i väntan på att få komma ut i hennes lands rika skogar som passar utmärkt för den storlek hon snart kommer att uppnå!

Tags: DjurKatterAbsurt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack