Sonen dör under kriget i Irak och föräldrarna bestämmer sig för att adoptera en hund som han hade räddat - TittaPaVideon.se
x
Sonen dör under kriget i Irak och föräldrarna…
Den här katten med ett människoansikte är det märkligaste ni kommer att se idag, hennes bilder har setts världen över Vad som händer i din kropp när du applicerar nagellack

Sonen dör under kriget i Irak och föräldrarna bestämmer sig för att adoptera en hund som han hade räddat

16 Juli 2018 • Av sofia
7.017
Advertisement

Det finns stunder i våra liv då vi får tecken på att det existerar en andlig verklighet, paralell med våran som vi kan hämta styrka och mod från när vi behöver ta itu med svårigheter här på jorden. Ju mer vi lider, desto mindre blir avståndet mellan dessa två världar och ibland tycks det försvinna helt för att ge oss lättnad. Detta är vad som hände paret Rollins och Brittney Murray som var flickvännen till sonen Justin som dog i Irak men på något sätt fortfarande är med dem tack vare hunden Hero.

I staden Newton, New Hampshire år 2006 lämnar den unge soldaten Justin Rollins sin mamma Ronda, pappa Skip och flickvännen Brittney för att bekämpa Al-Qaeda i Irak. Han visste inte att han skulle hamna i Samarra i ett epicentrum av krigets teater och att han aldrig mer skulle komma tillbaka. En ledsam dag i mars 2007 knackar två officerare på paret Rollins dörr med dåliga nyheter. Deras son Justin har förlorat livet i strid. Familjen blir desperat och till Brittney som han hade pratat med precis dagen innan hade han sagt att han tagit några "helt otroliga bilder". Bilderna kommer fram till hennes mailadress dagen efter och där får hon se sitt livs stora kärlek som håller i en av det åtta hundvalparna som han och hans kollegor har räddat.

Rhonda ser det som ett tecken på att de inte ska ge upp och finner ett uppdrag i den där bilden på hundvalpen. På Justins begravning bestämmer hon sig "Jag vill ha en av de valparna som Justin hade i Irak natten innan han dog".

Det är så "Operation Hero" , som lokala medier väljer att kalla den för, startar. Det blir en jakt efter en av de hundvalpar som Justin räddat och hans föräldrar bestämmer att den ska döpas till Hero. En svår jakt, som med hjälp av hans medsoldater dock lyckas. En av valparna hittas och får komma till sitt nya hem med sina nya ägare där den symboliserar ett olösligt band med sonen. Som pappa Skip säger: "Det var det sista livet som Justin räddade och det är värdet vi ger  och kärleken vi känner gentemot den här hunden".

På något sätt verkar det som att Skip har rätt. Under filmandet av en dokumetär om Hero för ABC, befinner sig filmteamet hemma hos paret Rollins för intervjuer och där händer något verkligen märkligt. En kamera fångar en dramatisk solstråle som skiner på Hero, ett suddigt ljus på en molnig dag, som verkar vilja säga något. Enligt Rhonda betyder det att Justin finns där med dem för att skydda sina nära och kära och även Hero som är en symbol för deras kärlek.

Källa: abc news

Tags: DjurFamilj
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack