Moderlig kärlek har inga gränser - den här söta bilden visar en uttermamma som skyddar sin unge från kylan - TittaPaVideon.se
x
Moderlig kärlek har inga gränser -…
En kvinna adopterar sin avlidna väninnas 4 döttrar efter det att hon drabbats av en hjärntumör Hon har inte råd att reparera alla skador på sitt hus, grannarna hjälper denna äldre kvinna att fixa till sitt hus

Moderlig kärlek har inga gränser - den här söta bilden visar en uttermamma som skyddar sin unge från kylan

16 December 2019 • Av sofia
1.304
Advertisement

En mamma är alltid en mamma - ett ganska vanligt uttryck som verkligen representerar verkligheten i de flesta fall. Världen kan också plötsligt kollapsa, men en mamma kommer alltid att vara redo att göra allt för att säkerställa sina barns välfärd. Hon bryr sig inte om hon måste möta tusen svårigheter eller om hon måste offra en del av sig själv, hon kommer att ge allt och göra sitt bästa för att ge sina barn ro och stabilitet. Kanske på grund av detta bör vi tacka henne oftare. Även inom djurvärlden är dynamiken sådan och detta fantastiska foto av en uttermamma som bär sin lilla unge på magen för att inte låta den bli kall i vattnet är ett bevis på detta.

Suzi Eszterhas, en känd naturfotograf, lyckades fånga det sötaste ögonblicket mellan en uttermamma och hennes unge. Fotografiet kommer från Monterey Bay-akvariet i USA.

Mamma utter har bokstavligen förvandlat sig själv till en "säng" för sin lilla unge som, omedveten om vad som händer omkring den, sover lyckligt. I en video där den beskrivna scenen fångades, ser man även hur mamma utter försiktigt blåser i ungens päls, precis som om hon försiktigt kammade den. Hennes avsikt var inget annat än att hålla den så varm och torr som möjligt.
 

Advertisement

En vacker bild som fångar all den kärlek som kan finnas mellan en mamma och en unge.

Tags: DjurFamilj
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack