Att till varje pris försöka hålla fast vid en person som man är förälskad i kan vara ett stort misstag - TittaPaVideon.se
x
Att till varje pris försöka hålla…
Den här mormorn gav sina barnbarn 12 aktiviteter att genomföra med familjen istället för lekasaker Det här företaget gav sina anställda en bonus på totalt 10 miljoner dollar under den årliga julfesten

Att till varje pris försöka hålla fast vid en person som man är förälskad i kan vara ett stort misstag

15 December 2019 • Av sofia
3.465
Advertisement

Att starta en relation är kanske inte alltid så spännande som man tror. Ibland inser vi väldigt snabbt att personen vi träffar inte har för avsikt att fortsätta förhållandet, även innan vi får höra det direkt från henne eller honom. Vad bör man göra i dessa fall? Hoppas att tiden kommer att få den andra personen att ändra sig, med risken att fastna i en relation som är destinerad att ta slut? Att till varje pris fösöka hålla fast vid en person som fått dig att bli kär är ett stort misstag. Du måste lära dig att släppa taget om de som inte är redo att älska dig.

image: pixabay

Osäkerheten i kärlek är ofta en ursäkt för att fortsätta en relation som båda vet har mycket låga chanser att överleva. Istället för att försöka hålla något levande som är avsett att inte vara där, är det mycket bättre att prata med ett öppet hjärta. Att möta situationen är det bästa sättet att så småningom släppa taget de som inte är redo att stanna kvar.

Vi måste acceptera verkligheten och det får inte vara skrämmande att personen vi umgås med inte tänker engagera sig i något allvarligt, utan snarare föröska förstå den personens bakomliggande skäl och gå vidare. Att leva med ångesten att det vi vill inte är vad vår partner vill är mycket värre än att acceptera verkligheten.
 

image: needpix.com

I dessa situationer, när båda parter väljer varsin väg mot relationens framtid, misslyckas kommunikationen ofta. Att öppet säga vad man förväntar sig skulle kunna visa att ni har mycket mer gemensamt än du tror. Tystnad och fientlighet skapar å andra sidan missförstånd som påskyndar relationens slut.

Först vid denna tidpunkt kan du ta ställning till vad du ska göra, till och med acceptera risken att behöva fatta det svåraste beslutet: att släppa taget om den du alltid skulle vilja ha nära dig, låta den som du tror att du inte kan leva utan lämna ditt liv. Det är svårt att svälja, men att respektera andras frihet är att älska sin egen. Tiden kommer att ha sin gång och det som verkar omöjligt att uppnå - att sluta tänka på dem som inte vill stanna - kommer att bli genomförbart.

Tags: PsykologiKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack