De placerar en övervakningskamera ovanför sängen och får reda på allt som deras katt gör för att väcka dem

av sofia

10 December 2022

De placerar en övervakningskamera ovanför sängen och får reda på allt som deras katt gör för att väcka dem
Advertisement

Alla de som har förmånen att leva med en eller flera katter vet att det är de som bestämmer i huset. Katter är så gulliga att de lyckas övertala sin matte eller husse genom att helt enkelt uttala ett "mjau". Om en katt är hungrig äter den allt inom fem sekunder, är den sömnig sover den, medan om en katt är vaken - speciellt runt 3.00 eller 4.00 på morgonen - kommer den att göra allt för att hela familjen ska veta det.

Ett exempel på denna typiska personlighetstyp är lilla Ash, en katt som adopterats av ett ungt par, med en speciell egenhet: han hatar att se sina favoritmänniskor sova.

via Bsetours

Advertisement
TikTok - @laurenjenel12

TikTok - @laurenjenel12

Ash är en otroligt målmedveten katt, och när det är läggdags kan han väcka en av sina "föräldrar" för att se till att de gör plats åt honom i dubbelsängen. Istället för att acceptera att hans favoritmänniskor är trötta och behöver sova ibland, gör Ash allt han kan för att få dem att vakna och hans trick visar sig vara särskilt effektiva.

Paret undrade exakt vad deras pälsbeklädda lilla vän sysslade med under natten eller tidigt på morgonen, så de bestämde sig för att sätta upp en kamera ovanför sängen för att ta reda på hans vanor och videon visade en mycket rolig scen. För att uppnå bästa möjliga resultat anpassar han sin väckningsteknik till sitt "offer".

Advertisement
TikTok - @laurenjenel12

TikTok - @laurenjenel12

Laurel berättade om rörelserna Ash använder med henne: "Han jamar i mitt ansikte och lägger sig ovanpå mig. Min pojkvän brukar han dock slå, men gör honom sällan illa. Hans favoritmetod är att jama skrikande tills en av oss vaknar", förklarade han.

Videon spreds på TikTok och fick många kommentarer från användare som påstod sig uppleva samma situation. "En av mina lärde sig att tända min lampa ... klockan 04:00", skrev en kille. "De rör vid mitt ansikte vid 3, 4 eller 5 på morgonen varje morgon och om jag inte vaknar drar de försiktigt ut sina klor", kommenterade en tjej. "Min katt sitter på mitt nattduksbord och tittat på mig från klockan 06.00. Vid 06.30 tar hans tålamod slut och han river på lampan för att göra ljud!" förklarade en tredje.

Gör dina katter samma sak?

Advertisement