20 bilder som berättar en historia som tar dig ner mer än en tår - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
20 bilder som berättar en historia…
Har du en svart tumme? Här är 9 typer av växter som ger dig vackra blommor trots den brännande solen Sex barn på tre år: den underbara historien om en sällsynt och unik familj

20 bilder som berättar en historia som tar dig ner mer än en tår

Av Linda Solari
1.812
Advertisement

Några bilder fördärvar historiska stunder för evigt, andra är ett sätt som artister uttrycker sin syn på världen, andra har fortfarande bara praktiska ändamål.

Men det finns bilder som gömmer historier. Små rörliga berättelser om mänskligheten, tagit av huvudpersonerna eller av dem som hade turen att hjälpa dig. Vi har samlat 20 av dessa bilder som återställer ditt förtroende för människors hjärtan.

1. Denna långa immigrant gentleman återvände till biblioteket där han lärde sig engelska 60 år tidigare, precis anlänt i USA, för att köpa den bok som skrevs av hans son.

2. Han räddade henne från Las Vegas skytte och skyddar henne med sin kropp. Snart kommer de att gifta sig.

Advertisement

3. Denna amerikanska officer har letat efter sin japanska biologiska mor för livet. Han upptäckte senare att hon hade kallat sin restaurang med namnet på honom.

4. "Jag gav denna valp till resten hus i grannskapet, han hittade genast en bästa vän"

5. "Idag hittade vi dessa två hårbollar, eftersom ingen har letat efter dem, är min fru och jag deras nya föräldrar"

Advertisement

6. "Min Husky förlorar sin syn och från tid till annan fortsätter han att stirra på grillen även efter att vi har tagit den ifrån varandra"

7. Dessa soldater skapade en bro med sina kroppar under en översvämning

image: blog.163
Advertisement

8. Sann vänner bryr sig inte om regnet

9. Och de gör allt för att skydda även 4-leggiga vänner

Advertisement

10. "Jag kastade soporna när den här gentleman sprang till mig, jag böjde mig för att smeka honom och han hoppade upp mitt hjärta."

11. Den här 14-åriga hunden ser inte längre. Han litar på sin älskarinna och det här är första gången de går tillsammans

12. Den andra cagnolonen skadade hans ben under en utflykt, men hans herre tog honom till veterinären så fort som möjligt. "

13. "Min pappa gick förbi och jag hittade det här bilden av misstag, där han lär mig hur man spelar videospel, min stora passion för idag"

14. I Nederländerna den 4 maj kommer vi ihåg andra världskrigets offer med en minut av tystnad klockan åtta på kvällen. Det är en mycket populär händelse som denna pizza kurir demonstrerar.

15. Hans skolkamrater tyckte om hans nya skor så mycket, men de kom från mycket fattigare familjer. Så han köpte dem.

16. För att komma ihåg hans nyligen avlidne hund, som älskade att leka med bollen, gav den här ägaren en hel korg till hela parken.

17. Denna gentleman är 102 år gammal, har överlevt förintelsen och möter sin brorson för första gången efter att ha trodat på hela sitt liv att alla hans släktingar hade försvunnit i kriget.

18. Pappa var tvungen att arbeta men ville inte sakna sin dotters prom. Han hittade en lösning.

19. Döv mormor lär teckenspråk till barnbarnet.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack