Det här är de fraser som en man säger till sin partner när han inte längre är kär - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Det här är de fraser som en man säger…
Hitta blommor varje dag utanför dörren: här är grannen som alla vill ha Överför dina favoritbilder till tyger med en enkel DIY-metod

Det här är de fraser som en man säger till sin partner när han inte längre är kär

1.558
Advertisement

Tecknen på kärlek är otvetydiga, det är verkligen svårt att inte se det hos en person. På samma sätt är det också mycket lätt att förstå när en person inte längre är kär. När du lever i en kärlekshistoria är det dock lika lätt att vara så involverad att du inte kan se situationen objektivt, eller du kan inte se på verkligheten för vad den är. Det finns vissa tecken, men i synnerhet vissa ord, som tydligt avslöjar när en partner inte längre älskar dig.

"Jag önskar att jag inte träffade dig!"

image: maxpixel.net

Det är förmodligen ett ögonblick av ilska, men att ångra att ha spenderat tid med en person, att ha delat sina erfarenheter borde få oss att reflektera mycket. Kärleksaffären med sin partner kanske inte slutade bra, men det är sällan man ångra det som har varit.

"Gör vad du vill"

När du inte känner dig längre intresserad av vad din partner gör, saknar du förmodligen känslan av kärlek.

"Jag behöver inte ge dig förklaringar"

I ett par är det normalt på kvällen att prata om vad som har hänt under dagen eller om en viss händelse. Om partnern vägrar att berätta om sin dag, och han gör det på ett surt sätt, betyder det att han inte har något intresse av att dela det med dig och lyssna på dina åsikter.

 "Om du inte gillar mig som jag är, ta en annan!"

image: pixabay.com

Även om en person inte behöver ändra på sig för någon, ska förändring för kärlekens skull vara spontan och naturlig. Om ni står inför ett problem och dinpartner utesluter förändring eller flexibilitet, det betyder att han inte har något intresse av att göra det för den person han älskar.

"Detta är ditt problem!"

I ett par är den enes problemen även den andra. När det inte finns svårigheter ska man åtminstone alltid ge moraliskt stöd, saknas det saknas förmodligen allt annat.

Advertisement

"Du ljuger för mig"

image: maxpixel.net

Inte bara visar denna mening brist på förtroende, men det kan också användas som förevändning för att starta en diskussion.

"Jag vill inte prata"

För att upprätthålla ett stabilt förhållande är samtalet i basen i allt. När det inte finns någon kommunikation, förlorar vi känslan av föreningen som alltid borde finnas närvarande i ett par.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack