En kvinna har bestämt sig för att bo i denna lilla husvagn: och det är allt hon behöver - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna har bestämt sig för att…
18 återvinningslösningar med burkar som kommer att släppa ut allt kreativt som finns i dig 12 idéer för att göra din mat mycket smakligare ... Med minsta ansträngning!

En kvinna har bestämt sig för att bo i denna lilla husvagn: och det är allt hon behöver

1.121
Advertisement

Fram till några år sedan ledde Sharon ett helt annat liv: han hade ett hem, ett jobb, ett vanligt liv som liknade många andra. När hon gick i pension bestämde hon sig för att helt ändra sin livsstil: hon gjorde sig av med huset där hon bodde, alla saker hon inte längre behövde och köpte en liten husvagn. Idag är det allt hon har och det räcker.

Hon är Sharon: hon bor i en husvagn modell T @ B M @ x S, 2015, som drivs av el och solenergi.

Förutom jeepen med vilken husvagnen bogseras med, har Sharavan inte mycket annat.

"Det bästa med att bo i en husvagn är att det tvingar dig att spendera mycket tid ute. När du har denna livsstil, njuter du av naturen och andra människor. Du kan inte stanna inne för länge, förr eller senare känner du behovet av att gå ut ", berättar Sharon.

Husvagnens dimensioner är väldigt små: den är 3,6 meter lång och den är 1,5 meter hög.

Advertisement

Inuti Sharon kan ha ett litet kök med spis, handfat och kylskåp. Men Sharon älskar att laga mat ute, så hon är utrustad med ett bärbart kök.

Badrummet är den mest annorlunda platsen för hela husvagnen: det är ett litet utrymme där det finns en toalett och en dusch utan skiljeväggar.

Med även en mysig hörna för att vila erbjuder denna husvagn allt Sharon behöver.

"Att bli van vid sådana små utrymmen är inte lätt", medger hon.

"Men jag har aldrig tittat tillbaka, jag har alltid trott att det här livet och människorna du lär känna är fenomenalt, det är så mycket bättre än när jag bodde i mitt hus. Jag bodde i vackra lägenheter och hus, och bodde på samma plats två eller tre år och kände inte mina grannar, på vägen träffar jag exceptionella människor, träffar nya människor, vi äter middag ihop och håller ofta kontakten ".

Sharon tvekar inte: vara nomad är mycket bättre!

Tags: BilMärkligtKvinnor
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack