Hon uppträder med Michael Jacksons musik: hennes akrobatik erövrar publiken - TittaPaVideon.se
x
Hon uppträder med Michael Jacksons…
22 helt ovanliga användningsområden av klisterhakar som gör att man förstår deras otroliga användbarhet 24 lata människor som har kommit på smarta idéer för att inte jobba hårt

Hon uppträder med Michael Jacksons musik: hennes akrobatik erövrar publiken

10 April 2018 • Av Linda Solari
4.514
Advertisement

Att vara nervös innan man uppträder är normalt, men inte för en gymnasieelev från Kalifornien. Katelyn Ohashi har väntat hela året för tillfället, dagen för Pac-12-tävlingen, USA: s universitetsmästerskap. Massvis med timmar av hård träning för att försöka utföra perfekt prestation och dommarnas godkännande: Katelyn är nu redo att visa sin talang. Vad hon kan göra kommer att erövra publiken... och kommer att bli viral runt om i världen.

Även om Katelyn ha upprepade gånger fått maxpoäng från domarna, trodde inte ens hon att hon kunde göra vad hon hade i åtanke.

När showen började och musiken började förstod hon att det var dags att ge allt hon hade. Efter några sekunder hade publiken redan börjat applådera. De enda som inte gjorde det var dock domarna: var de nöjda med hennes prestation eller studerade efter misstag som inte är synliga av ett oerfaren öga?

Faktum är att när hennes nummer var över rusade hela gymnasiet i Kalifornien över henne. De var entusiastiska över vad hon hade gjort. Nöjdhet fördubblades när klasskamraterna berättade för henne att hon var först i rangordningen inom sin klass.

Videon av Katelyns prestation har under tiden blivit viral på nätet och uppskattat av användare över hela världen: det är värt att ta en titt...

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack