Bikini-bilderna på den här kvinnan har visats runt om i världen: och vad tycker du? - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Bikini-bilderna på den här kvinnan…
23 söndriga saker som har blivit små konstverk tack vare geniala tricks 12 roliga, men absolut omöjliga, situationer där

Bikini-bilderna på den här kvinnan har visats runt om i världen: och vad tycker du?

Av Linda Solari
16.626
Advertisement

Trots att vi alla vet vad reklam gör med bilder, faller vi nästan alla i fällan: det är nästan omöjligt att inte lägga ögonen på en kvinna som visar upp en ny bikini i en annons eller en vacker modell som går ut från en glittrande bil. Vi kan våga säga att stereotyperna för reklam är nästan föråldrade, och reklamindustrin är medveten om det. Men varumärket för kläder och heminredning The Dreslyn, beslutade sig för att göra reklam för sin nya baddräkt med en okonventionell modell...

Yazemeenah Rossi är en 60-årig kalifornisk modell. Det är verkligen ovanligt att en modell över 30 används i en reklamkampanj för ett liknande plagg, men Yazemeenah har lyckats.

Hennes kropp är välbevarad, men det finns tecken på hennes ålder: Yazemeenah vill själv inte gömma dem, stolt över hur tiden förvandlar hennes kropp.

Advertisement

Den fortsatta annonseringen av kvinnor som alltid är vackra och alltid unga, kommunicera att det är fel att åldras.

Istället har Yazemeenah, liksom många andra kvinnor, upptäckt nöjet med att åldras tillsammans med sin kropp, och det ger henne en skönhet som ingen kirurg kan ge henne.

Meddelandet som skickas med dessa bilder är tydligt: du behöver inte vara ung för att bära den här baddräkten.

Även om många modehus av uppenbara skäl föredrar unga modeller, är det inte sagt att samma baddräkt inte passar en kvinna på 60 år.

Under en lång tid, har baddräkten och bikini förknippats med erotik: bilderna som visar Yazemeenah är väldigt eleganta.

Yazemeenah är en kvinna som håller sin kropp frisk men blir inte hysterisk om hon nästa dag ser ytterligare en rynka i ansiktet.

Hon vet att arbetet hon lägger på sin kropp får henne att må bra med sig själv,hon gör det inte för att stoppa tiden.

När alla kvinnor accepterar sin kropp för vad den är, behöver vi inte längre unga modeller för att visa upp en baddräkt på ett vackert sätt.

Tags: KvinnorMode
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack