När ett bröllopsfoto ser perfekt ut men en detalj får människor att reagera

av sofia

15 Mars 2024

När ett bröllopsfoto ser perfekt ut men en detalj får människor att reagera
Advertisement

Valet av klänning är det som kanske tar mest tid när man planera ett bröllop. Bruden är den person som lägger ner mest arbete på att försöka förstå vilken stil hon gillar, vilken modell som passar henne bäst, rätt färg, vilken frisyr som matchar, längd på klänningen, accessoarer, slöja, släp och så vidare.

Tvärtom är brudgummens klädsel oftast ganska enkel – åtminstone i de flesta fall – och han behöver inte göra annat än att bestämma sig för vilken kostym som passar honom perfekt. Vanligtvis är byxor och kavaj det vinnande valet, eventuellt kan man lägga till en väst, men inte många andra detaljer.

Advertisement

Ett vågat val

Ett vågat val

Rawpixel

Klänningen är ett beslut som tar mycket tid av bröllopsplaneringen och det finns brudar som provar många klänningar för att hitta den bästa lösningen. Det finns många stilar och det är inte nödvändigtvis så att du måste bära en "klassisk" brudkläning, utan du kan också välja något lite mer originellt som man vanligtvis inte brukar se. Hur som helst är förberedelserna många och man gör det för att allt ska bli perfekt och se så bra ut som möjligt inför alla gäster och, självklart, ens partner.

På ett foto som publicerades på Reddit, till exempel, där man kan se ett par som håller varandra i händerna, slås man omedelbart av skönheten på bilden, men om du tittar noga på bilden är det en annan detalj som förmodligen fångar din uppmärksamhet.

Advertisement

Den omtalade bilden

Den omtalade bilden

@cup_1337/Reddit

På bilden ser man de två huvudpersonerna vända mot varandra, två gäster och en drömscen som hyllar kärleken. Men var försiktig, för den som publicerade bilden och många som såg bilden la inte bara märke till ögonblickets skönhet, utan en detalj som verkligen sticker ut.

"Tänk dig att du spenderar 3 timmar på att förbereda dig och din brudgum dyker upp i Crocs" - detta är rubriken på inlägget och det är precis det man reagerar på när man tittar på bilden. Hon var klädd i en lång, åtsittande vit klänning som avslutas med ett kort släp, en vacker slöja och hår stylat till perfektion. Han har mörk kostym, vilket är det klassiska bröllopsvalet och tofflor. Det stämmer. Mannen valde verkligen ett par mycket okonventionella skor.

Var tanken att det skulle vara originellt, var det ett gemensamt val, var det ett skämt från en vän? Det finns så många hypoteser.

Andra människors åsikter...

Andra människors åsikter...

akshay suresh/Pexels

Kommentarerna på bilden lät inte vänta på sig. Vissa skrattade åt valet, andra undrade varför han hade gjort det, många berättade om speciella traditioner vid bröllop, där huvudpersonernas vittnen eller vänner "stulit" skorna som sedan nödvändigtvis måste bytas ut om inte man vill gå barfota. Ytterligare andra spekulerade i att det var ett genomtänkt val, så om vi hade haft chansen att se brudens fötter kanske vi hade sett att hon också bar vita Crocs för att matcha klänningen.

"Han kanske har problem med fötterna och inte kan ha skor" - kommenterade en användare till och med, "Han är oklanderligt klädd, om det inte fanns någon riktig anledning hade han inte gjort så" - skriver en annan.

Det är ju ingen som med säkerhet känner till de bakomliggande orsakerna, men detaljen har inte gått obemärkt förbi. Var det bara ett sätt för att få folks uppmärksamhet kanske? Vad säger du?

Advertisement