Det här paret är på väg att få ett barn, men bara några timmar innan förlossningen beslutar paret sig för att gifta sig med varandra

av sofia

28 Februari 2024

Det här paret är på väg att få ett barn, men bara några timmar innan förlossningen beslutar paret sig för att gifta sig med varandra
Advertisement

Att älska någon betyder att vilja tillbringa hela livet tillsammans, att dela vackra stunder, att vara varandras livspartner och att stötta varandra i vått och torrt. Att vara tillsammans innebär ofta att vilja bilda familj och skaffa barn, och hoppas att känslan aldrig försvinner utan växer sig starkare och starkare.

Kärlekshistorier som pågår länge och kröns med ett bröllop och ett barns ankomst är underbara och får oss att drömma. Det är därför vi nu vill dela den romantiska relationen mellan två unga människor som nådde sin höjdpunkt på ett spektakulärt sätt.

Advertisement

Deras historia

Deras historia

Saint Luke's East Hospital/Facebook

Efter år av förhållande är det normalt att två personer vill gifta sig. Relationen får ett officiellt erkännande och känslorna är starka. Tänk på vad en person kan känna om den dessutom får sitt första barn bara några timmar efter att ha gift sig. Det skulle helt enkelt vara en unik och obeskrivlig känsla. Tror du att det inte är möjligt? Fel, för det var precis vad Sara och Brandon upplevde, som inte bara blev man och hustru, utan även mamma och pappa. Allt inom loppet av bara timmar och på ett väldigt speciellt sätt.

De två ungdomarna hade bestämt sig för att gifta sig och väntade sitt barn. En normal sak som faktiskt händer många par om det inte hade varit för att planerna plötsligt förändrades totalt.

Vad var det som hände?

Advertisement

När planerna rubbas...

När planerna rubbas...

Saint Luke's East Hospital/Facebook

Sara och Brandon hade satt sitt bröllopsdatum till den 16:e februari, strax innan deras barns födelse. Det skulle redan ha funnits tre av dem, även om barnet fortfarande låg i den blivande mammans mage, men det hade inte funnits någon risk för att de två glädjefyllda händelserna överlappade varandra. Det blev dock inte riktigt som de hade tänkt sig.

Deras lilla bebis planerade nämligen en överraskning, så Saras vatten gick tidigare än väntat och hon fick skynda sig till sjukhus redan den 13:e februari, bara tre dagar innan den stora händelsen. När de anlände till Saint Luke's East Hospital, hade paret insett att de var tvugna att skjuta upp den stora dagen till vem vet när, men även i detta hade de fel.

När de väl delat sin historia frågade sjukhusets sköterskor dem om de fortfarande hade för avsikt att gifta sig innan barnet kom och när svaret blev ja gjorde de allt för att organisera ett oförglömligt bröllop på bästa möjliga sätt, trots att de fortfarande var på vårdinrättningen.

En fest som anordnades i sista minuten

En fest som anordnades i sista minuten

Saint Luke's East Hospital/Facebook

"Vårdteamet har påbörjat sitt arbete - läser man i ett inlägg som delas på anläggningens sida - de dekorerade parets rum, fixade en slöja och bröllopsklänning, ordnade en bukett och köpte även en bröllopstårta från matsalen. Matthew, en annan blivande pappa erbjöd sig att förrätta ceremonin. Sara och Brandon gifte sig den 13 februari, och deras lilla Oliver anslöt sig till familjen strax efter, i de tidiga timmarna på Alla hjärtans dag."

En virvelvind av överraskningar, känslor och händelser som inte gjorde något annat än att förena paret ännu mer, även med tanke på den tidiga ankomsten av deras lilla bebis. Naturligtvis innebar den för tidiga födseln att barnet fick vara kvar under observation under en tid, trots att han var vid god hälsa, men detta påverkade verkligen inte ögonblickets skönhet och lyckan hos två unga nyblivna föräldrarna.

Ceremonin var perfekt, paret strålade och hon, i en minst sagt originell klänning, utförde till och med den traditionella bukettkastningen.

Så många känslor

Så många känslor

Saint Luke's East Hospital/Facebook

En rörande historia som visar att det egentligen inte behövs något särskilt för att gifta sig. Det som är viktigt i slutändan är att ha rätt person vid sin sida, att man älskar varandra och inte vill något hellre än att vara med den personen och leva ett lyckligt liv tillsammans.

Allt vi kan göra är att önska ett stort lycka till till denna underbara familj, i hopp om att de alla kommer att kunna fira både bröllopet mellan mamma och pappa och lilla Olivers ankomst tillsammans och på en mer lämplig plats så snart som möjligt.

Advertisement