Efter 20 år byter hon frisyr och hennes mans reaktion är jättefin

av sofia

21 Februari 2024

Efter 20 år byter hon frisyr och hennes mans reaktion är jättefin
Advertisement

Att känna sin partner innebär att veta hur den personen tänker, att kunna komma i samklang med hens idéer, hens smak, hens vanor samt förstå vad som gör hen lycklig. När man varit tillsammans med en person länge accepterar man hans eller hennes egenskaper, egenheter och stil. Var och en av oss har något som gör oss speciella, men det betyder inte att detta inte kan förändras över tiden.

Det trevliga och roliga, i dessa fall, vore att bevittna reaktionen från de som känner oss riktigt bra, är vana vid att se oss på ett visst sätt och aldrig förväntar sig en plötslig förändring. Detta är exakt vad som hände i berättelsen vi nu ska dela med dig.

Valet av frisyr är mycket personligt

Valet av frisyr är mycket personligt

Engin Akyurt/Pexels

Att vilja förändra sitt utseende är något helt naturligt, en önskan om att förnya sig själv genom att ändra till och med bara en detalj. Till exempel, vilken sak är lättast att ändra och den förändring som många väljer att göra med jämna mellanrum? Att klippa håret är ett av de möjliga svaren. Lätt att omsätta i praktiken och en förändring som kan förvandla oss totalt eller bara lite. Men vad händer när de människor som känner oss allra bäst får se denna förändring?

En reaktion skulle kunna vara som den som mannen som är huvudpersonen i denna berättelse hade, som reagerade underbart på sin frus totala förvandling. Ögonblicket för "avslöjandet" förevigades av parets dotter och delades på sociala medier. Flickan ville visa sin mamma Dawnes modiga förändring, som efter 20 långa år bestämde sig för att bokstavligen klippa med sitt gamla jag.

Advertisement

En total förändring

Trött på sin vanliga frisyr, den som kännetecknat henne under mycket lång tid, bestämde kvinnan att det var dags att förändra och förvandla sig själv. Hon skulle fortfarande förbli sig själv, men med ett annat utseende. Från långt, svart hår stylat i underbara flätor gick hon till helt rakat. En fullständig omvälvning för vilken Dawne bad sin dotter att filma sin pappas reaktion i ögonblicket då avslöjandet ägde rum.

Mannen hade alltid älskat henne även för hennes utseende och för just det håret, så hur skulle han reagera inför hennes nya look?

Mannens reaktion...

Man vet ju aldrig med säkerhet innan hur en person kan reagera på en sådan stor förrändring och det är därför en rolig idé att filma reaktionen, vilket är exakt vad den här kvinnan valde att göra. I videon kan man se hennes man som står i ett rum, otålig och med ryggen vänd medan han väntar på henne. Det är bara några sekunder kvar till det stora avslöjandet kommer det att vara mer eller mindre vackert än innan?

När Dawne kommer in i rummet och äntligen visar sig, blir mannen hänförd av hennes skönhet. Han iakttar henne med beundran, går runt henne, granskar henne för att se detta nya utseende som kännetecknar henne och försöker vänja sig vid den nya frisyren. "Titta på dig, du är vacker" - utbrister han entusiastiskt.

Pussar, kramar och förälskade blickar förseglar detta minnesvärda ögonblick. Kärleken mellan dem förnyas, stärks och bekräftas av en beundran som mannen inte kan hålla tillbaka - och absolut inte vill hålla tillbaka - och av de komplimanger han riktar mot sin bättre hälft. Ett ögonblick av intensiva känslor som värmer hjärtat och visar hur denna starka känsla går bortom alla fysiska egenskaper och är något mycket djupare. Är de inte underbara tillsammans?

Advertisement